Συστήματα συναγερμού Olympia Electronics

Συστήματα συναγερμού Olympia Electronics

Τα πλέον ισχυρά συστήματα ασφαλείας που θωρακίζουν την περιουσία μας

Η αυξητική τάση των κλοπών που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια και η αύξηση του δείκτη εγκληματικότητας τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και σε μικρές επαρχιακές πόλεις, έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους που αναζητούν λύση για την προστασία όχι μόνο της περιουσίας τους αλλά και της ίδιας τους της ζωής. 

Την καλοκαιρινή περίοδο, την οποία διανύουμε, ιδανικό στόχο αποτελούν οι οικίες οι οποίες παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα ακατοίκητες λόγω προσωρινής διαμονής σε εξοχικές κατοικίες, διακοπών ή άλλων λόγων και οι επίδοξοι διαρρήκτες  έχουν όλο το χρόνο και την άνεση να υφαρπάξουν ξένες περιουσίες χωρίς τον κίνδυνο τυχαίας συνάντησης  με τους ενοίκους.

Σκοπός ενός συστήματος συναγερμού είναι η προστασία και η ασφάλεια των κτιρίων. Βασικές παράμετροι αποτελεσματικής λειτουργίας του αποτελούν η σωστή κατασκευή και ο σωστός σχεδιασμός από τον εγκαταστάτη του συστήματος. Η τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού εξασφαλίζει την αποτροπή τέτοιου είδους παράνομων συμπεριφορών καθώς είναι σίγουρο πως ένα εντελώς απροστάτευτο σπίτι αποτελεί πόλο έλξης για έναν εισβολέα, σε αντίθεση με ένα κτίριο το οποίο διαθέτει ένα σύστημα συναγερμού το οποίο και μόνο με την παρουσία του θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα σε ενδεχόμενη εισβολή.

Τα είδη συστημάτων συναγερμού που υπάρχουν στην αγορά ποικίλλουν, όμως για όποιον επιθυμεί να προστατεύσει το σπίτι του αλλά και την σωματική του ακεραιότητα καλό θα ήταν να το θωρακίσει  με ένα αξιόπιστο σύστημα συναγερμού, που φέρει πιστοποιητικά.
Ένα σύστημα αντικλεπτικού συναγερμού είναι μια ομάδα εξαρτημάτων που σκοπό έχει να προστατέψει έναν συγκεκριμένο χώρο από παραβίαση. Αποτελείται από τον κεντρικό πίνακα ελέγχου, τα χειριστήρια, την εξωτερική σειρήνα και τα αισθητήρια συναγερμού (στα οποία περιλαμβάνονται η μαγνητική επαφή, ο υπέρυθρος ανιχνευτής κίνησης , ο υπέρυθρος ανιχνευτής κίνησης και ανιχνευτής μικροκυμάτων (και για χρήση σε ανοιχτούς χώρους), ο ανιχνευτής θραύσης, ο υπέρυθρος ανιχνευτής δέσμης, οι ανιχνευτές φωτιάς και τα  μπουτόν πανικού). Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να περιλαμβάνει και εσωτερική σειρήνα ή συσκευές για ειδοποίηση ατόμων μέσω τηλεφώνου (π.χ. αυτόματος τηλεφωνητής). Τα συστήματα αντικλεπτικού συναγερμού που χρησιμοποιούνται για προσωπική χρήση (για παράδειγμα σπίτι, μικρό κατάστημα κ.ά.) μπορούν να περιλαμβάνουν και ανίχνευση φωτιάς ή ανίχνευση πλημμύρας χρησιμοποιώντας ειδικούς ανιχνευτές συνδεδεμένους σε ανεξάρτητες ζώνες.

Ένας αξιόπιστος συναγερμός σπιτιού πρέπει να περιλαμβάνει:

Την κεντρική μονάδα, η οποία αποτελεί τον «εγκέφαλο» του συστήματος και το σύστημα διεύθυνσης του συναγερμού
Το πληκτρολόγιο, το οποίο αποτελεί το μέσο επικοινωνίας του χρήστη με τον συναγερμό. Από το πληκτρολόγιο γίνεται ο χειρισμός του συναγερμού και ο οπλισμός/ αφοπλισμός του συστήματος ασφαλείας.
Τους ανιχνευτές, οι οποίοι, όπως υποδεικνύει και η ονομασία τους, ανιχνεύουν οποιαδήποτε κίνηση εντός ή εκτός κτιρίου. 
Τις μαγνητικές επαφές, οι οποίες ασφαλίζουν τις πόρτες και τα παράθυρα ενός σπιτιού
Τις σειρήνες, οι οποίες αποτελούν το μέσο ηχητικής ειδοποίησης για παραβίαση του κτιρίου, οι οποίες μπορεί να είναι είτε εσωτερικές είτε εξωτερικές.Επίσης, το σύστημα συναγερμού πρέπει να είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του χρήστη. Ένας συναγερμός μπορεί να είναι ενσύρματος ή ασύρματος, να μπορεί να τοποθετηθεί από τον ίδιο τον χρήστη ή από επαγγελματίες, να είναι με παρακολούθηση  ή όχι.

Η τεχνολογία των συστημάτων συναγερμού είναι συνεχώς εξελισσόμενη και τα σύγχρονα συστήματα διαθέτουν τέτοιου είδους τεχνολογία η οποία δεν είναι δυνατόν να επιτρέψει την εξουδετέρωση τους χωρίς πρώτα να υπάρξει ηχητική προειδοποίηση από τις σειρήνες και ειδοποίηση των αρμόδιων αρχών.

Η τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την ασφάλειά ενός κτιρίου και επένδυση τόσο για την ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων των ενοίκων όσο και των ιδίων.

Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε σε όλα τα επιλεγμένα καταστήματα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού

OLYMPIA ELECTRONICS
http://www.olympia-electronics.grΣΧΟΛΙΑ (21)

Copy - Paste

Για να δείτε πόσο μπροστά είναι η Olympia Electronics, τους έχουν αντιγράψει ακόμη και το σλόγκαν της εταιρείας, ΄΄Πιστεύουμε στην Ελλάδα, Παράγουμε στην Ελλάδα΄΄. Προφανώς είναι το μόνο που μπορούν να αντιγράψουν.

Προτιμάμε Ελληνικά

Έτσι είναι. Κάποιες εταιρείες, παράγουν και εξάγουν σε όλο τον πλανήτη φωτιστικά ασφαλείας, συστήματα συναγερμού, συστήματα πυρανίχνευσης, γενικότερα ελληνική τεχνολογία αιχμής και κάποιες άλλες δήθεν ΄΄ελληνικές΄΄ εισάγουν και εμπορεύονται το 80% της γκάμας τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα και νομίζω είναι ξεκάθαρο γιατί ο Έλληνας καταναλωτής έχει τοποθετήσει την Olympia Electronics στην κορυφή της ελληνικής αγοράς.

Αλεκος Καβουριδης Θεσσαλονικη

Έτυχε να επισκεφτώ την εταιρεία λόγο σεμιναρίου. Μας έκαναν και ξενάγηση. Η εταιρεία πραγματικά εχει ξεφύγει για τα ελληνικά δεδομένα. Απιςτευτη οργάνωση σε ολα τα επίπεδα.Μονο στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης απασχολεί 20 άτομα. Τεράστιες γραμμές παραγωγής, πλήρως οργανωμένες. Εχουν γίνει τεράστιες επενδύσεις και έχουν γραμμές παραγωγής SMT και επίσης παράγουν και ολα τα πλαστικά τους και τα πηνια. Επίσης ειναι εντυπωσιακό ότι η εταιρεία κατέχει αμέτρητα πιστοποιητικά (πραγματικά χάνεις το μέτρημα) για τα προϊόντα της, απο όλο τον κοσμο. Αυτό που δεν πρόκειται να ξεχάσω, ειναι που παρακολούθησα απο την αρχη, πως παράγεται ένας πίνακας συναγερμου και πως ενα διευθυνσιοδοτουμενο σύστημα πυρανίχνευσης. Σας ευχαριστω θερμά για την φιλοξενία και την ξενάγηση και σας εύχομαι πάντα επιτυχίες.

Βασίλης ηλεκτρολογος

Ολη η αγορά γνωρίζει ότι η Olympia Electronics ειναι η κορυφαία Ελληνική εταιρεία στον χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με Εξαγωγες σε 80 χώρες και 160 άτομα προσωπικό.

Φιλιόπουλος Θοδωρής

H Olympia είναι καλή στα φωτιστικά ασφαλείας. Αυτά εξάγει μόνο στο εξωτερικό. Στους συναγερμούς ξεκίνησε σχετικά πρόσφατα και έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πιστεύω όμως οτι αν συνεχίσει έτσι θα πάει πολύ καλά στο μέλλον.

Θωμας

Ξεκίνησε τις Εξαγωγες με τα φώτιστικα ασφαλείας. Εχει πολλά χρονια πλέον που εξάγει τα συςτηματα συναγερμού και σύστηματα πυρανίχνευσης σχεδόν σε όλο τον κοσμο.

ΦΕΝΙΑ

Αγόρασα κ εγω ενα σύστημα συναγερμού της Olympia electronics κ εχω μείνει ευχαριστημένη, ιδιαίτερα με την τιμή της κάρτας GSM αλλα κ όλου του συστήματος. Ελληνική κατασκευή, ελληνικός συναγερμός για έλληνες χρήστες. Συγχαρητήρια!!!!'

Νίκος απο Αθηνα

Είχα αγοράσει συναγερμό άλλης ελληνικής εταιρείας, αλλά δυστυχώς είχα πολλά προβλήματα και το χειρότερο ηταν ότι δεν μπορούσε η εταιρεία να μου τα λύσει. Αναγκάστηκα να τον ξηλωσω και τους το έστειλα πίσω. Μου πρότειναν να βάλω Οlympia Electronics και απο τότε ησύχασα. Μπράβο σας. Πολύ αξιόπιστο σύστημα.

Μαγουδακης Κρητη

Μακάρι να υπήρχαν και άλλες ελληνικες εταιρείες τόσο επιτυχημένες.

Κωνσταντινος

Μονο που ειναι ελληνική, απασχολεί 160 έλληνες εργαζόμενους και εξάγει ελληνικά προϊόντα σχεδόν σε όλο τον κοσμο, αρκεί για να πειστω ότι πρέπει να επιλέξω Olympia Electronics.

Γιώργος

Πολύ έυκολο στη χρήση τόσο για τους εγκαταστάτες όσο και για τους χρήστες

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης