Αντλούμε έμπνευση από μοναδικές προτάσεις κουζίνας
kotsovolos_main_photo

Αντλούμε έμπνευση από μοναδικές προτάσεις κουζίνας

Για πρώτη φορά η επιλογή και η δημιουργία κουζίνας γίνεται εύκολη υπόθεση με έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές που θα τα βρούμε όλα σε ένα μέρος!


Sponsored content

Πώς θα περιγράφατε την κουζίνα του σπιτιού σας; Μπορεί να είναι κλασική ή μοντέρνα, να έχει γήινα ή έντονα χρώματα, οι διαστάσεις της να είναι μικρές ή μεγάλες, να είναι λειτουργική ή να χρειάζεται βελτιώσεις. Το κοινό χαρακτηριστικό όμως όλων τους είναι πως αποτελούν τον πιο πολυσύχναστο χώρο του σπιτιού. Εδώ, με έναν καφέ στο χέρι λέμε τα νέα της ημέρας, μαγειρεύουμε για εμάς και τους αγαπημένους μας, μοιραζόμαστε τις χαρές και τις ανησυχίες μας, καθόμαστε με τους φίλους μας και τους δικούς μας. Στην κουζίνα δεν τρώμε απλώς, ζούμε κάθε ώρα της ημέρας. Και θέλουμε να μας αρέσει, να μας αντιπροσωπεύει και βέβαια να μας λύνει τα χέρια.

Το τελευταίο το έχει αναλάβει εδώ και χρόνια ο Κωτσόβολος, η αγαπημένη μας εταιρεία τεχνολογίας αφού οι μικροσυσκευές κουζίνας και οι προηγμένες λευκές συσκευές του μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Ωστόσο τώρα προχωρά στο επόμενο επίπεδο και μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ολόκληρη την κουζίνα μας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να επιλέξουμε τον σχεδιασμό που μας αρέσει, να αποφασίσουμε ποια θα είναι τα τα υλικά και οι μηχανισμοί των ντουλαπιών, των συρταριών και των πάγκων και να προσαρμόσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις ηλεκτρικές συσκευές μας. Με λίγα λόγια, ο Κωτσόβολος προσφέρει πλέον ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα μας. Πολύ σημαντικό είναι πως όλα γίνονται πολύ εύκολα και γρήγορα χάρη στην εξειδικευμένη ομάδα του Κωτσόβολου, που θα βρίσκεται δίπλα μας από την πρώτη στιγμή για να σχεδιάσουμε βήμα βήμα την κουζίνα που θέλουμε.


Υψηλή αισθητική, εργονομία και λειτουργικότητα

Το πρώτο που θα κάνουμε λοιπόν είναι να κλείσουμε ραντεβού με τους ειδικούς του Κωτσόβολου, για να ανακαλύψουμε μαζί ό,τι μας ταιριάζει και μας εξυπηρετεί. Θα ακολουθήσει μια πολύ ευχάριστη διαδικασία που θα μας φέρει πιο κοντά στον στόχο μας. Κατ΄ αρχάς, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει η επιμέτρηση και η αποτύπωση του χώρου μας ώστε όλα να φτιαχτούν σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Έπειτα, θα δούμε με τους ειδικούς ποιο στυλ μπορεί να δένει αρμονικά με το ύφος του σπιτιού μας. Αν θέλουμε μια κουζίνα που να είναι πάντα στη μόδα και να συνδυάζει τη διαχρονικότητα με την κομψότητα θα επιλέξουμε την κατάλληλη από τη σειρά Classic. Τα υπέροχα φυσικά υλικά, τα ανάγλυφα διακοσμητικά στοιχεία σε ντουλάπια και πόρτες, οι περίτεχνες μπορντούρες πάνω σε τζάμι και ξύλο τονίζουν την ομορφιά και την αξία τους. Οι κουζίνες της σειράς μπορεί να φτιαχτούν με συνδυασμό από ξύλα διαφορετικών ειδών, και να χρησιμοποιηθούν βαφές decape ή λούστρα σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων για να αποκτήσουν ακόμη πιο ιδιαίτερο στυλ.

Αν προτιμούμε ένα συνδυασμό εργονομίας και εξελιγμένης αισθητικής θα στραφούμε στη σειρά Modern που χαρακτηρίζεται από καθαρές και λιτές γραμμές. Τα «αόρατα» χερούλια, οι κρυφοί φωτισμοί, οι πάγκοι με νανοτεχνολογία που «θεραπεύει» τις γρατζουνιές και οι πολλές δυνατότητες που προσφέρουν τα υλικά και οι μηχανισμοί της σειράς, δημιουργούν ένα όμορφο και minimal περιβάλλον.


Όσο για τη σειρά mainstream είναι εκείνη που θα μας δώσει πολλές επιλογές αφού θα βρούμε απαλές υφές σε γήινους και ψυχρούς τόνους, ματ ή γυαλιστερά υλικά, και απεριόριστους συνδυασμούς χρωμάτων που ικανοποιούν κάθε απαίτηση και ταιριάζουν σε κάθε χώρο.

Στο ειδικά διαμορφωμένο Design Corner του Κωτσόβολου θα δούμε πολλά σχέδια, χρώματα και υλικά και οι σύμβουλοι της εταιρείας θα μας βοηθήσουν να φανταστούμε την κουζίνα στον δικό μας χώρο. Ταυτόχρονα, θα μας προτείνουν καινοτόμες ιδέες για κάθε χώρο. Μπορεί για παράδειγμα να χρειαστούμε νησίδα ή γωνία ή να φτιάξουμε την κουζίνα σε σχήμα Π. Θα μας δείξουν μηχανισμούς και τεχνολογίες που θα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη όπως soft closing φρένα σε συρτάρια και βαγονέτα, και εργονομικές λύσεις για εύκολη αποθήκευση και αναζήτηση σκευών Ακόμη και αν η κουζίνα είναι έτοιμη υπάρχουν λεπτομέρειες που θα την προσαρμόσουν στο προσωπικό μας γούστο και θα την κάνουν ιδανική για εμάς.


Στο επόμενο στάδιο θα βρούμε τις ηλεκτρικές συσκευές που θα κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Στη διάθεσή μας υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από brands και τεχνολογίες ώστε, ανάλογα πάντα με το budget που διαθέτουμε, να βρούμε αυτά που θα ολοκληρώσουν τον στόχο μας. Είναι βασικό να θυμόμαστε ότι υπάρχουν ευέλικτοι τρόποι πληρωμής, όπως το πλάνο δόσεων και οι άτοκες δόσεις σε κάρτα. Σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτε αφού ο Κωτσόβολος θα αναλάβει και τη σωστή τοποθέτηση τόσο των επίπλων όσο και των ηλεκτρικών συσκευών αφού διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία. Η ποιότητα όλων είναι εξασφαλισμένη, το αποτέλεσμα εγγυημένο, κι εμείς απολαμβάνουμε πλέον την καθημερινότητα που μας αξίζει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ