Από νωρίς σε κλίμα Black Friday 2020

Από νωρίς σε κλίμα Black Friday 2020

Η πασίγνωστη πλέον Black Friday, η νούμερο ένα μέρα εκπτώσεων μέσα στο χρόνο φέτος προβλέπεται ακόμα πιο «καυτή». Καιρός λοιπόν να προετοιμαστείς, για να μη χάσεις τις πολύ δυνατές προσφορές της. Κάνε εγγραφή στο newsletter της MediaMarkt, ειδικός στις χαμηλές τιμές και θα ξέρεις πάντα τι παίζει.

pexels-photo-protothema
MediaMarkt

Black Friday 2020 - Tips

Στην Ελλάδα, και σε όλο τον κόσμο όπου πραγματοποιείται η Black Friday, η φετινή Μαύρη Παρασκευή «πέφτει» στις 27 Νοεμβρίου. Η ημέρα αυτή πρόκειται για την τελευταία Παρασκευή του μήνα, η οποία ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, τη χώρα από την οποία ξεκίνησε η Black Friday.

Για να βγεις πραγματικά κερδισμένος, πρέπει να έχεις μία καθαρή «στρατηγική» για το τι πραγματικά χρειάζεσαι. Σκάναρε το χώρο σου, σημείωσε τις ανάγκες σου και φτιάξε μία λίστα με τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Η έξυπνη προσέγγιση σε αυτό το βήμα είναι να φτιάξεις μία λίστα με τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το προϊόν που ψάχνεις. Έτσι, δεν θα περιορίσεις τον εαυτό σου σε συγκεκριμένα προϊόντα και θα έχεις την ευελιξία να επιλέξεις μεταξύ αρκετών μοντέλων που καλύπτουν τα κριτήρια που έχεις θέσει. Δεν θα βγουν όλα τα μοντέλα σε προσφορά άλλωστε, οπότε είναι καλό να έχει εναλλακτικές.

Η λίστα σου μπορεί να περιλαμβάνει προϊόντα από όλες τις κατηγορίες συσκευών που θα βρεις στο MediaMarkt.gr. Σημείωσε λοιπόν κάτι από όλα όσα χρειάζεσαι. Από tech επιλογές προετοιμάσου για Black Friday τιμές σε κινητά, laptop και τηλεοράσεις, ενώ το σπίτι σου μπορεί να ανανεωθεί με νέο εξοπλισμό. Αφυγραντήρες, πλυντήρια, κλιματιστικά, και αρκετές ακόμα επιλογές «παίζουν» δυνατά τη φετινή Black Friday. Και φυσικά, όλα αυτά μπορούν να είναι και smart για να κάνει το σπίτι πιο λειτουργικό, αλλά και πιο έξυπνο.

Κλείσιμο
Όλα τα παραπάνω, όμως, πρέπει να τα υπολογίσεις πάντα μέσα στα πλαίσια ενός συγκεκριμένου budget. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από το μπαράζ προσφορών που θα ακολουθήσει. Όρισε από πριν το ποσό το οποίο είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις σε Black Friday προσφορές και μείνε πιστός σε αυτό! Μόνο με αυτή την προσέγγιση θα κάνεις ορθολογικές αγορές σε προνομιακές τιμές.

Το σύνηθες ερώτημα «καταστήματα ή online αγορές;» που μας προβλημάτιζε τα προηγούμενα χρόνια δεν αποτελεί ανησυχία για φέτος καθώς οι Online αγορές είναι μονόδρομος. Η MediaMarkt γνωστή για τις χαμηλές τιμές της, αναμένεται να έχει πολύ ανταγωνιστικές προτάσεις και στη φετινή Black Friday Online Edition. Το διαδικτυακό shopping είναι έτσι κι αλλιώς ο ευκολότερος τρόπος αγορών και οι τεράστιες ευκαιρίες θα σε περιμένουν 24 ώρες το 24ωρο online κατά τη φετινή Black Friday.

Εμείς ήδη μπήκαμε σε κλίμα Black Friday, όπως φαίνεται και από το άρθρο, συντονίσου στο mediamarkt.gr για να μάθεις πρώτος τις Black Friday 2020 προσφορές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης