OKTABIT: «Client Solutions Distributor of the Year»

OKTABIT: «Client Solutions Distributor of the Year»

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά - κορυφαία διάκριση για την ΟKTABIT στο πεδίο της διανομής στα Dell Technologies Partner Awards 2020

0
Η OKTABIT ΑΕ, διακεκριμένη εταιρία στη διάθεση επώνυμων προϊόντων πληροφορικής στους εγχώριους κατασκευαστές και μεταπωλητές βραβεύτηκε στην πρόσφατη ξεχωριστή virtual εκδήλωση “Dell Technologies Partner Awards 2020” με την διάκριση του κορυφαίου «Διανομέα στις Dell client λύσεις».

Από την αρχή της συνεργασίας το 2008, οι δύο εταιρίες συνδύασαν επιτυχημένα τη γνώση στη διανομή και τις δυνατότητες του δικτύου, με τις ποιοτικές λύσεις της Dell σε μια σταθερή πορεία ανάπτυξης.

Η εκτίμηση των συνεργατών στην πελατοκεντρική εξυπηρέτηση καθώς και η αναγνώριση της τεχνολογικής καινοτομίας των προϊόντων Dell, διευκολύνει τη στρατηγική της Oktabit να καλύπτει επιτυχημένα τις ανάγκες του καναλιού τόσο με επιχειρηματικές όσο και καταναλωτικές λύσεις Dell.

“Σε απαιτητικούς καιρούς προκλήσεων και ευκαιριών η αναγνώριση της προσπάθειας μας να υποστηρίζουμε δυναμικά το κανάλι των συνεργατών μας με τις καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις της Dell μάς χαροποιεί και μάς ενεργοποιεί να επιτύχουμε ακόμα περισσότερα. Ευχαριστούμε το ανθρώπινο δυναμικό μας, το δίκτυό μας και την ομάδα της Dell για την άριστη συνεργασία” δήλωσε ο κ.Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, Γενικός Διευθυντής της OKTABIT.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης