Ο Λάκης Λαζόπουλος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την θεατρική παράσταση που ετοιμάζει. «Ο χρόνος αρχίζει να μας κυνηγά», έγραψε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.
Ο Λάκης Λαζόπουλος όπως είναι γνωστό μεταφέρει στο θεατρικό σανίδι την κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Στο ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1963, θα είναι η Κατερίνα Γερονικολού και ο Ορέστης Τζιόβας.
Τα ερωτικά και σχολικά καμώματα της μαθήτριας Λίζας Πετροβασίλη, πλαισιωμένα από τα πολυαγαπημένα τραγούδια «Τικ Τακ», «Καροτσέρη», «Χόρευε Τουίστ», «Σ αγαπώ», «Τα νιάτα» κ.α. θα αναβιώσουν στο Θέατρο Ήβη. Μία εποχή αθώα, ξέγνοιαστη και αισιόδοξη που λατρεύτηκε από γενιές. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες εικόνες από την επίσημη φωτογράφηση της παράστασης.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.