Φώτης Ιωαννίδης για Ελένη Βουλγαράκη: Σε δέκα χρόνια μας φαντάζομαι μαζί και κάποια στιγμή να κάνουμε οικογένεια
Ήξερε ότι θα πρέπει να είναι δίπλα μου, γιατί είμαστε και ένα ζευγάρι που δεν μπορούμε να είμαστε πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον, σχολίασε για τη μετακόμισή του στη Λισαβόνα
Στο κοινό του μέλλον με την Ελένη Βουλγαράκη αναφέρθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης, δηλώνοντας πως σε δέκα χρόνια φαντάζεται τους δυο τους μαζί, έχοντας δημιουργήσει κάποια στιγμή τη δική τους οικογένεια.
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, που συνεχίζει την επαγγελματική του πορεία στη Λισαβόνα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «All In» που προβλήθηκε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου , αναφερόμενος στις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η μετακόμιση στο εξωτερικό, στη σύντροφό του και στα μελλοντικά σχέδιά του.
Μιλώντας για το πώς φαντάζεται την προσωπική του ζωή σε δέκα χρόνια, ο Φώτης Ιωαννίδης εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να είναι μαζί με την Ελένη Βουλγαράκη και να δημιουργήσουν κάποια στιγμή τη δική τους οικογένεια. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Στην προσωπική μου ζωή φαντάζομαι ότι θα έχω ηρεμία, δόξα τω Θεώ θα είμαστε καλά με την Ελένη, να είμαστε μαζί, κάποια στιγμή θα κάνουμε οικογένεια, γιατί όχι. Θα κάνουμε τα ταξίδια μας, θα είμαστε χαλαροί. Έτσι, έχω φτιάξει το πρόγραμμα της ζωής μας».
Δείτε το βίντεο
Ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στην καθημερινότητά του στην πορτογαλική πρωτεύουσα, εξηγώντας πόσο σημαντικό είναι για εκείνον το γεγονός, ότι έχει κοντά του τη ραδιοφωνική παραγωγό, αλλά και την οικογένειά του.
Παράλληλα, εξήγησε ότι η ζωή στη Λισαβόνα μπορεί να είναι μοναχική, αλλά η παρουσία της συντρόφου του εκεί, όποτε το επιτρέπει το πρόγραμμά της, συμβάλλει στο να αντιμετωπίζει ευκολότερα τις δυσκολίες: «Είναι ωραία η Λισαβόνα είναι ωραία. Είναι σημαντικό ότι έχουμε ο ένας τον άλλον, τον Βάγια και τα λοιπά. Είχα και την Ελένη συνέχεια μαζί και η οικογένειά μου έρχεται συνέχεια. Γενικά είναι μοναχική η ζωή μας, οπότε αυτό σε κάνει και λίγο πιο ώριμο νομίζω. Παίζει ρόλο το να έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σου, να γυρνάς σπίτι και να έχεις τον άνθρωπο με τον οποίο θες να βρίσκεσαι στο σπίτι, είναι πολύ σημαντικό νομίζω. Ήξερε κι εκείνη ότι, όταν εγώ κάνω το βήμα, ότι θα πρέπει να είναι δίπλα μου, γιατί είμαστε και ένα ζευγάρι που δεν μπορούμε να είμαστε πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον, δεν μας αρέσει αυτό. Οπότε όσο περισσότερο ήμασταν μαζί, τόσο το καλύτερο για μας».
Τέλος, ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε με θαυμασμό για την επαγγελματική πορεία της Ελένης Βουλγαράκη, τονίζοντας ότι εκτιμά τη δημιουργικότητά της και την επιθυμία της να εξελίσσεται: «Έχει βρει τις δουλειές που θέλει να κάνει ούτως ή άλλως, γιατί είναι και μια γυναίκα που θέλει να δουλεύει και της αρέσει και το θαυμάζω αυτό, οπότε έχει συνδυάσει τα πάντα σωστά και το κάνει και θα συνεχίσει να το κάνει, γιατί είναι μια γυναίκα πολύ δημιουργική και είμαι χαρούμενος για αυτό».
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.