Ο 54χρονος τραγουδιστής, σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» την Τρίτη 28 Απριλίου, επέλεξε να τραγουδήσει το «Κάτω απ' το πουκάμισό μου» που κυκλοφόρησε το 1975, από το άλμπουμ του Στέλιου Καζαντζίδη «Υπάρχω».
Μαζί του στη σκηνή ανέβηκε για να τραγουδήσει και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία συνεργάζεται με τον Σάκη Ρουβά εδώ και μήνες, με τους δυο τους να έχουν ξεκινήσει τις εμφανίσεις τους από την Αθήνα.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.