Στο φωτογραφικό της άλμπουμ, συμπεριέλαβε μια σειρά στιγμιοτύπων που ποζάρει η ίδια αλλά και που απαθανατίζει την υπόλοιπη παρέα της, κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους σε διάφορα μέρη του νησιού. Μεταξύ άλλων, ανέβασε λήψεις της από τη θάλασσα και τις βραδινές βόλτες που έκανε.
Στις διακοπές της στο Μπαλί συνάντησε την Εβελίνα Νικόλιζα και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη που βρίσκονταν από πιο πριν εκεί, με τους οποίους και έβγαλε μερικές selfie φωτογραφίες.
«(Μ)πάλι. Εντάξει δεν έχω άλλες» έγραψε με χιουμοριστική διάθεση στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς