Ο ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να αφήσει πίσω του τον Άγιο Δομίνικο, αφού ο τραυματισμός στο χέρι του δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί στον στίβο μάχης.
Κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον περίμεναν αγαπημένα του πρόσωπα.
Ανάμεσά τους, η πρώην σύντροφός του, Αγγελική Ηλιάδη. Μαζί της ήταν και ο γιος που έχουν αποκτήσει μαζί, Βασίλης.
Η τραγουδίστρια μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή τους φωτογραφία. Συγκεκριμένα, ανάρτησε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια selfie, στην οποία ποζάρουν μαζί χαμογελαστοί.
Πάνω στο στιγμιότυπο, έγραψε: «Εδώ με τον survivor μου».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.