Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου 23 Μαρτίου στο «Γεια σου» και όταν η Μαρία Μπακοδήμου τον ρώτησε, πώς γίνεται τόσα χρόνια να παραμένουν αγαπημένοι, εκείνος της απάντησε: «Δεν μπορώ να στο απαντήσω πώς γίνεται».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d013qc67c4dt)
Στη συνέχεια, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης περιέγραψε τον κεραυνοβόλο έρωτα με τη σύζυγό του, τονίζοντας χαρακτηριστικά, ότι με το που τη γνώρισε, δεν μπορούσε να κοιμηθεί το ίδιο βράδυ.
«Απλά χαίρομαι που μου συνέβη στη ζωή. Ήταν πολύ μεγάλος έρωτας και εύχομαι να συμβεί στον καθένα. Με το που την πρωτοείδα δεν μπορούσα να κοιμηθώ τη νύχτα. Δεν μπορούσα, κάτι συνέβη μέσα μου, δεν μπορούσα να το εξηγήσω, μάλλον ερωτεύτηκα πάρα πολύ» είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.