Σε βραδινή έξοδο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες την Εύη Βατίδου, η οποία έκανε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή, καθώς και για το ποιο είναι για εκείνη το ιδανικό πρώτο ραντεβού.
Χαρακτηριστικά, είπε: «Ερωτευμένη δεν είμαι. Είμαι σε φάση, αφασία. Αν ερχόταν κάποιος και μου έλεγε, τώρα που πλησιάζει η Τσικνοπέμπτη να πάμε για κοψίδια, δεν θα έπεφτε στο στοιχείο μου. Καμία σχέση».
Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο «Happy Day»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czkr9o67v0q9)
Συγχρόνως, πρόσθεσε: «Το ιδανικό πρώτο ραντεβού σίγουρα δεν θα ήθελα να είναι στα μπουζούκια. Δεν θα ήθελα σε εστιατόριο, γιατί δε μπορώ να τρώω και να μιλάω και να γνωρίζομαι. Το ιδανικό ραντεβού για εμένα θα ήταν ένα χαλαρό ποτό με θέα τη θάλασσα».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα