Η Δανάη Μπάρκα έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες στη θεατρική πρεμιέρα της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου, το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου. Ανάμεσα σε άλλα, η παρουσιάστρια του MEGA ρωτήθηκε σχετικά με τα σχόλια που έκανε για την ίδια η Super Κική.
Η Δανάη Μπάρκα τόνισε πως δεν έχει απαντήσει ποτέ σε κάτι αντίστοιχο και το ίδιο θα κάνει και σε αυτή την περίπτωση. Όπως είχε δηλώσει η Super Κική: «Κάνω υαλουρονικά, botox, φρύδια, laser, λιποαναρροφήσεις και ό,τι υπάρχει. Είχα πολύ λίπος στο μπούτι, το έβλεπα και δε μπορούσα, είπα ότι θα το βγάλω… Δεν θέλω να είμαι σαν τη Μπάρκα που προωθεί την αγάπη για το σώμα μας, δεν θέλω να με αποδεχτώ στο 100%, θέλω να με φροντίζω. Συμφωνώ με αυτό που λέει αλλά δε θέλω να μείνω κι έτσι, θέλω κάτι να κάνω».
«Δεν έχω σχολιάσει ποτέ κάτι αντίστοιχο οπότε δεν θα σχολιάσω και τώρα» αρκέστηκε να απαντήσει η Δανάη Μπάρκα σε ερώτηση για τα σχόλια της instagrammer.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw09jgzovydl)
Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόντουσαν ποτέ τηλεοπτικά με την κόρη της, η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε: «Ποιος ξέρει;».
«Τι να σου πω, δεν το ξέρουμε αυτό», είπε με τη σειρά της η Δανάη Μπάρκα.
Και πρόσθεσε η μητέρα της: «Αν γίνει στη σωστή στιγμή και με μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ιδέα, πραγματικά θα το ήθελα».
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.