Την Ελένη Φουρέιρα σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουρατίδης, σε μια συζήτηση για τις Ελληνίδες τραγουδίστριες, τις οποίες ο ίδιος κατατάσσει στην κατηγορία των σταρ.
Μιλώντας στο «Mega Καλημέρα», δήλωσε: «Σταρ στην Ελλάδα είναι η Νατάσσα Μποφίλιου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Άννα Βίσση. Κανένας τηλεοπτικός δεν θεωρώ ότι είναι σταρ. Είμαστε στην εποχή του φαίνεσθαι. Δεν μας ενδιαφέρει το είναι. Δεν μας ενδιαφέρει το λαρύγγι. Η Ελένη Φουρέιρα είναι εργάτρια, δεν τη θεωρώ καλή τραγουδίστρια. Όλα τα live της είναι playback».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvj9d2qtf4k1)
«Η Πάολα είναι πολύ καλή τραγουδίστρια, είναι εντάξει τυπάκι. Ο Γιώργος Λιάνης είχε πάει να τρελάνει την Πάολα. Την πήγε στις Πρέσπες να τραγουδήσει Μίκη Θεοδωράκη. Τι δουλειά είχε η Πάολα με τον Μίκη Θεοδωράκη; Ο Σάκης Ρουβάς σταμάτησε να μου μιλάει από τότε που είπα ότι δεν έπρεπε να έχει τραγουδήσει το “Άξιον εστί”» ανέφερε στις ίδιες δηλώσεις, ο Νίκος Μουρατίδης.
Μεταξύ άλλων, έκανε μια αναδρομή στην περίοδο που υπήρξε κριτής σε τηλεοπτικό talent show.
«Όλες οι διαφωνίες μου στον “αέρα” ήταν αληθινές, δεν έκανα τίποτα προσποιητό. Μερικές φορές μάς έλεγαν στο ακουστικό κάτι, και εγώ έκανα το αντίθετο, γιατί αυτό πίστευα. Και με έβριζαν στο ακουστικό» είπε τέλος, ο Νίκος Μουρατίδης.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας