Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 32χρονος κρατούμενος το μεσημέρι της Τετάρτης στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας, στην Ημαθία.
Σύμφωνα με το voria.gr ο 32χρονος μπήκε για να κάνει μπάνιο και έβαλε τέλος στη ζωή του με αυτοσχέδιο κόμπο από κομμάτι κουβέρτας που έδεσε στο ντους.
Αν και στο ΑΤ έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες δεν κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό τον 32χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Για το περιστατικό έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή.
Ο 32χρονος είχε συλληφθεί στις 10 Σεπτεμβρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα είχε εισέλθει παράνομα σε σπίτι ηλικιωμένης από το οποίο αφαίρεσε 350 ευρώ, ενώ κατά τη διαφυγή του έσπρωξε τη γυναίκα με αποτέλεσμα αυτή να πέσει και να τραυματιστεί.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.