Βίντεο από τις φωτιές που μαίνονται σε Κουβαρά, Λαγονήσι και Λουτράκι συγκλονίζουν τα social media. Εκτός από τις προσπάθειες των πυροσβεστών στις περιοχές, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν και βίντεο με την προσπάθεια διάσωσης ζώων που βρίσκονταν στα φλεγόμενα μέρη.
Η Ευτυχία Μέλη, η ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «8 λέξεις», δημοσίευσε ένα κλιπ στο οποίο εμφανίζεται έντρομη μέσα στο αυτοκίνητό της, ενώ οδηγεί στην περιοχή κοντά στον Μελισσουργό στο Λαγονήσι.
Η ηθοποιός φωνάζει για βοήθεια, όταν παρατηρεί άλογα να κινδυνεύουν σε απόσταση αναπνοής από τις φλόγες.
Ακούγεται να λέει: «Ποιανού άλογα είναι αυτά που πατάνε στη φωτιά; Λαγονήσι πίσω από τον Μελισσουργό. Αχ Παναγία μου. Είναι άλογα εδώ. Ποιανού είναι τα άλογα παιδιά; Πώς θα τα πιάσω; Δεν ξέρω από άλογα».
Στη λεζάντα έγραψε: «Βοήθεια κάποιος να έρθει να πάρει το άλογο».
Στη συνέχεια επέστρεψε με μία δεύτερη ανάρτηση, στην οποία ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της ότι κατάφερε να βρει βοήθεια. «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις κοινοποιήσεις σας, ήρθαν τα παιδιά αμέσως» ακούγεται να λέει η Ευτυχία Μέλη στο βίντεο.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.