Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Να είναι καλά εκεί που είναι, να είμαι και εγώ»
«Πλέον με ενοχλεί πάρα πολύ η δημοσιότητα σε μια σχέση μου» δήλωσε ο πρώην παίκτης του Survivor
Ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star, όπου μίλησε για την προσωπική του ζωή, τα τηλεοπτικά του σχέδια και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
«Δεν θα με ενδιέφερε να κάνω πάνελ [...] Συζητάω κάτι κοινωνικό, μακάρι να γίνει, είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο project. Θα είναι μακριά δεν θα είναι στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctmeea3v02gx)
«Έχουν γραφτεί πράγματα που δεν ισχύουν, άπειρες φορές. Τα λεγόμενα "παπαγαλάκια" που λένε. Πολλές φορές υπάρχει μια ίντριγκα η οποία πηγάζει από το πουθενά και ο σκοπός μόνο είναι να πάρουμε κανά κλικ» πρόσθεσε στη συνέχεια.
Σχετικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ο Στάθης Σχίζας ανέφερε: «Δεν υπάρχει λόγος να το ανοίξουμε το θέμα. Να είναι καλά εκεί που είναι. Να είμαι κι εγώ καλά εδώ που είμαι και όλα καλά. Στη σχέση μου με την Αλεξάνδρα η δημοσιότητα δεν με ενοχλούσε και το είχατε καταλάβει. Πλέον με ενοχλεί πάρα πολύ».
«Πλέον παρακολουθώ πολύ σπάνια το "Survivor". Μπορώ να σου πω πια ότι μετάνιωσα και που πήγα» δήλωσε ο πρώην παίκτης αναφορικά με το ριάλιτι επιβίωσης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.