Η κριτής του GNTM και παρουσιάστρια του «Shopping Star», δύο τηλεοπτικών προγραμμάτων που είχε αναλάβει στον τηλεοπτικό σταθμό, προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις, σχετικά με τη λήξη της συνεργασίας της.
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Βίκυ Καγιά λέει:
«Τα πράγματα καταλήγουν κάπου, χωρίς αυτό να σημαίνει – και θέλω να το τονίσω αυτό- ότι υπήρχε τσακωμός. Επειδή αυτές τις μέρες ακούω πολλά πράγματα, δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, ούτε νευρίασε κανείς και ούτε υπήρχε κλίμα άσχημη ή επιθετικό».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crts5wm5yogh)
«Θέλω να το τονίσω αυτό γιατί είναι άδικο για το κανάλι και για εμένα για τη συνεργασία μας η οποία κράτησε 7 χρόνια. Άρα, ήταν μία όμορφη και πετυχημένη συνεργασία» ξεκαθάρισε στη συνέχεια.
«Από εκεί και πέρα, ήταν δική μου η επιλογή να σταματήσω και να αφήσω ένα project που αγαπάω πάρα πολύ. Το Shopping Star είναι στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα. Ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι έχω τσακωθεί με κανέναν» είπε τέλος.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.