Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι από τους παίκτες που θα διαγωνιστούν στο Survivor All Star και σύμφωνα με όσα δήλωσε, δεν θα έμπαινε στο ριάλιτι ούτε για 20.000 ευρώ την εβδομάδα.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχολίασε την είσοδο του Κωνσταντίνου Βασάλου, της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και άλλων ζευγαριών στο ριάλιτι επιβίωσης.
Σχετικά με αυτό, είπε:
«Δεν πρόκειται να τα βρούμε ποτέ και δεν πρόκειται να πάω. Είναι κάποια πράγματα που είδα που δεν θέλω να πάω. Δεν πρόκειται να μπω στο Survivor ούτε με 20.000 την εβδομάδα. Πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό για να πάω. Είναι πολλά ζευγάρια, πολύς έρωτας, θα είναι Survivor, θα είναι κάτι άλλο;».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpjbtibbhstl)
Στην πορεία, ο Τριαντάφυλλος δήλωσε: «Θα είναι και κάτι ζευγάρια που τα έχουν βρει από εδώ και θα το παίξουν νέα ζευγάρια. Θα βγω αληθινός. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό.
Δεν θέλω να πάω στο Survivor. Το μόνο αληθινό ζευγάρι είναι η Μαριαλένα και ο Σάκης. Και ο Μαρτίκας με τη Βρισηίδα. Ο Βασάλος νομίζω θα είναι με κάποια άλλη κοπέλα μέσα, έτσι έχω ακούσει, σαν ζευγάρι.
Ο Αλέξης Παππάς έπρεπε ήδη να έχει υπογράψει. Δεν τα έχει βρει και αυτός. Όταν έπαιρνε 5-6 χιλιάρικα να πάει με τα ίδια λεφτά δε γίνεται.
Ο δικηγόρος μου από τον ζήλο του είπε κάποια πράγματα. Είναι κάποια άτομα από το 21 που γράψανε ιστορία. Ο Τζέιμς, ο Άλεξ, ο Ντάφυ. Ναι ρε φίλε, 60% έκανε γιατί να πούμε ψέματα; Όχι ότι ήμουν μόνο εγώ αλλά ήμουν και εγώ».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.