Η Έλενα Χριστοπούλου τη φετινή σεζόν επέστρεψε στον ΣΚΑΪ και βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Πρωινό Μας» στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.
Η μάνατζερ μοντέλων μέσα από τη συχνότητα της πρωινής εκπομπής, εξέφρασε μια σκέψη που είχε για το Πρωινό μας: «Χαίρομαι πάρα πολύ που σε αυτή την εκπομπή το μοναδικό κίτρινο που υπάρχει είναι το ρούχο της παρουσιάστριας. Με ξεκουράζει πολύ» τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου.
«Να το γράψουμε σε μπλουζάκι» της απάντησε η Φαίη Σκορδά.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας