Για τα τηλεοπτικά προγράμματα στα οποία θα συμμετέχει τη νέα σεζόν μίλησε ο Γιώργος Λιανός.
Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, που προβλήθηκαν σήμερα, τόσο στο «The Voice», όσο και στο «Survivor».
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο Γιώργος Λιανός είπε:
«Θα ξεκινήσουμε σύντομα τηλεοπτικά με το The Voice και την αγαπημένη τετράδα των κριτών… Από ό,τι ξέρω θα είμαι στο All Star Survivor. Η μόνη δυσκολία του προγράμματος είναι το γεγονός πως θα πρέπει αν λείπω τόσους μήνες αλλά είναι μια δουλειά που την έχω αγαπήσει» είπε ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν ανά διαστήματα για άλλον παρουσιαστή για το Survivor:
«Μία φορά ζορίστηκα γιατί είχα κάνει ένα ταξίδι 25 ώρες και με το που κατέβηκα με ρωτούσαν αυτό το πράγμα, οπότε ήταν λίγο άκυρο, της στιγμής. Αλλά εντάξει η δουλειά μας έχει πολλές εκπλήξεις. Η ενημέρωση που έχω μέχρι στιγμής, είναι ότι προχωράμε κανονικά».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις σειρές που θα προβάλλονται φέτος στην ελληνική τηλεόραση και το Survivor. «Χαμός από σειρές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα με το «υλικό» των παικτών που σχηματίζεται αυτήν τη στιγμή, το οποίο βολιδοσκοπεί η παραγωγή κι είναι πολύ καλό κατά τη γνώμη μου… Δεν συμφωνώ (ότι αυτά τα πρότζεκτ κούρασαν)… Στο εξωτερικό παίζονται από 20 χρόνια και πάνω. Είναι ψυχαγωγικό πρόγραμμα κι η ψυχαγωγία πρέπει να είναι στη ζωή μας» είπε ο Γιώργος Λιανός.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.