Τον παρουσιαστή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και όπως αποκάλυψε εκείνος, το πρώτο κριτήριο με το οποίο θα επιλεχθούν οι συμμετέχοντες θα είναι το αθλητικό.
«Η αναλογία των παικτών νομίζω πως είναι πιο πολύ προς το αθλητικό. Υπάρχουν όμως και άτομα, που προξενούν το ενδιαφέρον του κόσμου, για να το πω κομψά», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmu6dc9vxu5d)
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ρωτάτε και εσείς εμένα να σας πω πότε θα γίνει και δεν έχω να σας δώσω μια απάντηση σωστή. Τώρα ετοιμάζω τα πράγματά μου για το Voice».
Τέλος, αναφέρθηκε στη νέα τηλεοπτική σεζόν και τις σειρές που θα προβάλλονται.
«Βλέπω να βγαίνουν ξαφνικά πολλές σειρές, που είναι θετικό κι αυτό για την ελληνική μυθοπλασία. Όμως, βλέπω έναν μιμητισμο, που σαν τηλεθεατή με ενοχλεί. Πώς ανοίγει δηλαδή ένα καφέστη γωνία κι έχει επιτυχία και πάνε και ανοίγουν άλλα 30 στη σειρά; Αυτό το ελληνικό δαιμόνιο υπάρχει, να έχω κι εγώ την επιτυχία του γείτονα. Νομίζω ότι η τράπουλα δεν μοιράζεται καλά κατά κάποιον τρόπο», δήλωσε κλείνοντας.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.