Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Όταν ο Χρήστος Δάντης μπήκε στη ζωή μου, είχε πολλά ανοιχτά μέτωπα»
«Του είχα πει ότι "αυτό που εμφανίζεις κάθε φορά τις σχέσεις σου στον αέρα σου κάνει κακό"», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor - Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Για τη σχέση της με το Χρήστο Δάντη μίλησε η πρώην παίκτρια του Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου σε πρόσφατη συνέντευξή της. Πιο συγκεκριμένα, η ποδοσφαιρίστρια βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο, στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», όπου αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία που αποκόμισε από το ριάλιτι επιβίωσης, όσο και στην γνωριμία της με τον γνωστό ταργουδιστή.
«Ο Χρήστος μπήκε στη ζωή μου πολύ ξαφνικά. Ήμουν για προετοιμασία στην Κρήτη με το στίβο κι ήρθε για live εκεί. Είχα ανεβάσει ένα story κι μου απάντησε. Τον είχα κάνει επισήμανση γιατί είχα ανεβάσει τον "Θυμό", που είπε στο "Στην Υγειά μας". Δεν πήγα στη συναυλία, απλά τον τάγκαρα από το "Στην Υγειά μας". Πριν από αυτό δεν τον ακολουθούσα. Ήξερα τη δισκογραφία του. Την επόμενη ημέρα πήγα για έναν καφέ και μου είπε να βγω έξω. Είχε δει ότι είχα βάλει και τοποθεσία», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.
Στην πορεία της συνέντευξης, η ίδια πρόσθεσε ότι: «Στην αρχή ήμουν πολύ κουμπωμένη. Το κινητό χτυπούσε συνέχεια κι εγώ αυτήν την αναγνωρισιμότητα δεν την είχα συνηθίσει. Προσπάθησα να το καταλάβω. Μετά είχε και πολλά ανοιχτά μέτωπα στη ζωή του με παιδιά κ.ά. Όταν θα μπλέξω με δημόσιο πρόσωπο, δεν θέλω να κερδίσω τίποτα από εκείνον. Του είχα πει ότι "αυτό που έχεις κάνει κι εμφανίζεις κάθε φορά τις σχέσεις σου στον αέρα, νομίζω ότι σου κάνει κακό"».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.