Μία πολύ όμορφο περίοδο διανύει στα αισθηματικά της η Πάολα.
Η διάσημη τραγουδίστρια βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Λάζαρου Βαφειάδη, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ!.
Τους τελευταίους μήνες ηΠάολα και ο επιχειρηματίας, ο οποίος και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κρήτη, είναι ζευγάρι και μάλιστα, αφού διακόπηκαν οι εμφανίσεις της λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, η τραγουδίστρια βρίσκεται κι εκείνη στο νησί, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης στο πλευρό του.
Σύμφωνα με το περιοδικό, οι δυο τους έχουν επιλέξει να διατηρούν χαμηλούς τόνους και να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Παλιότερα μάλιστα, ο Λάζαρος Βαφειάδης είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τη διάσημη λαϊκή τραγουδίστρια.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.