Όπως είχε γίνει γνωστό πριν μερικούς μήνες ηΒάλια Χατζηθεοδώρου δεν θα συνεχίσει στον Τροχό της Τύχης την επόμενη σεζόν. Η Βάλια, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ ευχαριστημένη με τη συνεργασία της με το Star και η σχέση της με το κανάλι παραμένει άψογη.
Ποιο θα είναι όμως το νέο κορίτσι που θα βρεθεί στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη την επόμενη σεζόν; Σύμφωνα με τη Μάρτζυ Λαζάρου στο Love It, η Νατάσα Κουβελά είναι η κοπέλα που θα αντικαταστήσει την Βάλια Χατζηθεοδώρου. Μάλιστα, αυτό το διάστημα κάνουν γυρίσματα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η Νατάσα Κουβελά είναι μοντέλο, σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ και τηλεοπτικά θα είναι η πρώτη της δουλειά.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.