Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον σύζυγό τηςΘοδωρή Μαροσούλη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Μπορεί η παρουσιάστρια του Alpha να έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο επαγγελματικό πρόγραμμα με ραδιόφωνο και τηλεόραση, ωστόσο προσπαθεί να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην μικρή Αλεξάνδρα.
Το πρωί της Παρασκευής, η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να δείξει τις νέες καλλιτεχνικές ανησυχίες της κορούλας της. Η Αλεξάνδρα φαίνεται πως θέλει να γίνει φωτογράφος και φωτογράφισε τους γονείς της στην κουζίνα του σπιτιού τους!
«Ξέρω, δεν είναι καθόλου instagraμικες φωτογραφίες, αλλά όσο και αν σας φαίνεται περίεργο τις έβγαλε η Αλεξάνδρα μου που ακόμα δεν είναι 3!!! Πήγαινε μια σε μένα μια στον μπαμπά της και μας έλεγε: «γέλασε μου α βγάλω μια τογραφια» έβγαζε τη φωτογραφία τη κοίταγε και χαιρόταν με τη καρδιά της, γελούσε με τη ψυχή της! Και νομίζω αυτές είναι οι πιο όμορφες «τογραφιες» στο προφίλ μου» σχολίασε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας