ΗΕιρήνη Καζαριάν, η πρώτη νικήτρια του GNTMστο Star είναι ερωτευμένη. Φήμες την ήθελαν ζευγάρι με τον νεαρό καλλιτέχνη Ίαν Στρατή, αλλά η Ειρήνη με μια φωτογραφία της στα social media έκανε την ανατροπή και έβαλε τέλος στις φήμες και τα σενάρια.
Το πρωί της Τετάρτης, δημοσίευσε στα Instagram Stories της για πρώτη φορά φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο. Η Ειρήνη Καζαριάν ποζάρει ευτυχισμένη στην αγκαλιά του γοητευτικού αγοριού της, γράφοντας πάνω στο στιγμιότυπο «My Everything» βάζοντας μια καρδιά. Ο νέος σύντροφος της νικήτριας του GNTM ονομάζεται Ιωσήφ Ψωμάς, κατάγεται από την Κύπρο και είναι προπονητής κολύμβησης.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.