Αυτή τη φορά η σέξι Θεσσαλονικιά επιστράτευσε δύο φίλες της για να κάνει αισθητή την παρουσία της στο Instagram.
Οι τρεις κοπέλες έκαναν τα ακροβατικά τους στην άμμο και επειδή η άσκηση είναι αρκετά δύσκολη η Ιωάννα ρωτάει: «Μάντεψε ποιά από τις 3 μας έφαγε περισσότερο τα μούτρα της!!!».
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.