Η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε χθες μέσω των social media ότι αποχωρεί από το J2US για λόγους υγείας. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο εξηγεί πως αποφάσισε να μη συνεχίσει στο show του Open. Η θέση της έχει μείνει κενή και ψάχνουν την αντικαταστάτριά της.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα χαμογέλα» για τη θέση της συζητιέται το όνομα της Χρύσπαςαλλά και κάποιας άλλης γνωστής τραγουδίστριας.
«Ήμουν την Τρίτη στο γύρισμα και την είδα την Άσπα. Η αλήθεια είναι ότι ήταν εμφανώς καταβεβλημένη και μου είπε ότι είναι εξαντλημένη. Έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα με τον Μάριο. Είναι δύο τα σενάρια γιατί η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις και με το BBC που έχει τα δικαιώματα του πρότζεκτ.
Το πρώτο σενάριο είναι να επιστρέψει κάποιος coach που έχει ήδη αποχωρήσει και η Χρύσπα είναι η μοναδική γυναίκα που έχει αποχωρήσει μέχρι σήμερα. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι ότι η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις με ένα πολύ μεγάλο όνομα. Πρώτο όνομα σε πίστες, ένα πρόσωπο που έχει συζητηθεί, ακριβοθώρητο…», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας