Σοκ στη Ρωσία: 15χρονος μαθητής άνοιξε πυρ εναντίον συμμαθητών του σε σχολείο

Σοκ στη Ρωσία: 15χρονος μαθητής άνοιξε πυρ εναντίον συμμαθητών του σε σχολείο

Τρεις μαθητές πήδηξαν από τα παράθυρα και τραυματίστηκαν - Ο δράστης χτύπησε και μια δασκάλα με σφυρί στο κεφάλι - «Ήρθα εδώ για να πεθάνω» φώναξε προτού αρχίσει να πυροβολεί και να ρίχνει καπνογόνα

Σοκ στη Ρωσία: 15χρονος μαθητής άνοιξε πυρ εναντίον συμμαθητών του σε σχολείο
Ενας έφηβος μαθητής άνοιξε πυρ σε σχολείο στην πόλη Ιβαντεγιέφκα, στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχας, τραυματίζοντας τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, δράστης είναι ένας 15χρονος, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, ενώ οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο μαθητής φέρεται να μπήκε στην αίθουσα υπολογιστών, να φώναξε «ήρθα εδώ για να πεθάνω» και στη συνέχει να πέταξε καπνογόνα και να άρχισε να πυροβολεί εναντίον των συμμαθητών του. Τρεις από αυτούς πήδηξαν από τα παράθυρα για να σωθούν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Κλείσιμο



Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και μια καθηγήτρια, στην οποία ο 15χρονος επιτέθηκε, σύμφωνα με πηγές του Interfax, με σφυρί, χτυπώντας τη στο κεφάλι.



Ο μαθητής, που τέθηκε υπό κράτηση λίγη ώρα μετά την επίθεση πιστεύεται ότι σχεδίαζε καιρό την επίθεση. Είχε ποστάρει σχετικές αναρτήσεις στα social media, ενώ είχε φροντίσει να κλέψει και το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του για να το χρησιμοποιήσει ενάντια στους συμμαθητές του.

Βίντεο και φωτογραφία από τη σύλληψη του νεαρού





Δείτε βίντεο από το σχολείο, λίγο μετά την επίθεση


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης