Σοφία Τομάλα: Η «θεά» τηλεοπτική σταρ που ψηφίζει «δαγκωτό» Μέρκελ

Σοφία Τομάλα: Η «θεά» τηλεοπτική σταρ που ψηφίζει «δαγκωτό» Μέρκελ

Η άγρια καλλονή με τα τατουάζ πίνει νερό στο όνομα της Γερμανίδας καγκελάριου και διαφημίζει τις αρετές της όπου βρεθεί κι όπου σταθεί - «Είναι μία από τις πιο δυνατές και έξυπνες γυναίκες που έχω γνωρίσει», δηλώνει για το είδωλό της

Σοφία Τομάλα: Η «θεά» τηλεοπτική σταρ που ψηφίζει «δαγκωτό» Μέρκελ
Πίνει νερό στο όνομα της Μέρκελ
. Τις τελευταίες ημέρες όπου βρεθεί κι όπου σταθεί διατυμπανίζει τις αρετές της Γερμανίδας καγκελαρίου ενόψει των ομοσπονδιακών εκλογών της 24ης Σεπτεμβρίου.
 
Η καστανόξανθη Σοφία Τομάλα είναι μοντέλο, σταρ της γερμανικής τηλεόρασης και ένθερμη υποστηρίκτρια της Μέρκελ. Λατρεύει τα τατουάζ και στο παρελθόν έχει ποζάρει για διαφημιστικούς λόγους ως... Σάρον Στόουν με την διαφορά ότι στο χέρι της κρατούσε τσιγάρο.
 
Κλείσιμο




Πριν από πέντε χρόνια η 27χρονη καλλίπυγη Γερμανίδα εντάχθηκε στο κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών κι από τότε εκφράζει μέσω των social media την αγάπη της για την καγκελάριο προσφέροντας το καλύτερό της χαμόγελο.
   
"Μου αρέσει γιατί είναι πλήρως απαλλαγμένη από σκάνδαλα...", γράφει η λεζάντα στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που έχει ήδη ανέβει στο επίσημο site του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα "Bild".



Η Σοφία Τομάλα θα εμφανιστεί στο πλευρό της Μέρκελ στις 13 Σεπτεμβρίου συμμετέχοντας σε πάνελ με θέμα το γυναικείο φύλο. Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα "Bild" η 27χρονη καλλονή εξηγεί πώς,ότι κάνει, το κάνει χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ επειδή η Μέρκελ ξεχωρίζει ως γυναίκα. 
 
"Είναι μία από τις πιο δυνατές και έξυπνες γυναίκες που έχω γνωρίσει", επισημαίνει. 




Η Μέρκελ κάνει...περίπατο 
 
Λίγες ώρες πριν από το αυριανό, ένα και μοναδικό ντιμπέιτ που θα έχουν Μέρκελ και Σουλτς, πριν από τις εκλογές , οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η καγκελάριος θα κάνει έναν απλό περίπατο την 24η Σεπτεμβρίου.
  
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του γερμανικού κρατικού τηλεοπτικού δικτύου "ZDF",το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών συνεχίζει να διατηρεί ισχυρό προβάδισμα λαμβάνοντας το 39% έναντι μόλις 22% που συγκεντρώνουν οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) του Μάρτιν Σουλτς. Στο 9% εμφανίζεται το κόμμα της Αριστεράς ("Die Linke"), στο 8% οι Πράσινοι ("Grüne") ενώ οι Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP) περνούν στην τρίτη θέση με 10%.Το ευρωσκεπικιστικό κόμμα "Εναλλακτική για τη Γερμανία" (AfD) υποχωρεί ν στο 8%.




"Στηρίζω τη δημοκρατία εντός κι εκτός Γερμανίας" δηλώνει η
Μέρκελ στο περιοδικό "Spiegel"


Σχολιάζοντας την αυριανή τηλεμαχία με τον αντίπαλό της των Σοσιαλδημοκρατών Μάρτιν Σουλτς, η Γερμανίδα καγκελάριος επεσήμανε ότι θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για τους Γερμανούς «να δουν τι είδους πολιτική προσφέρουν ο Μάρτιν Σουλτς κι εγώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια». Σύμφωνα με τη Μέρκελ, στόχος της είναι σε ότι κάνει να ενισχύει τη δημοκρατία στη Γερμανία και εκτός.

"Οι ΗΠΑ είναι επίσης μια ισχυρή δημοκρατία. Όπως βλέπουμε για παράδειγμα στην Πολωνία και την Ουγγαρία είναι σημαντικό να έχουμε αντίβαρα στα δημοκρατικά συστήματα και πιστεύω ότι εξακολουθούν να είναι ισχυρά στις ΗΠΑ». Η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε εξάλλου ότι δεν πιστεύει πως η αντιμετώπιση από την κυβέρνηση της προσφυγικής κρίσης του 2015 συνέβαλε στην άνοδο του ακροδεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD).

"Μέχρι τον περσινό Νοέμβριο σκεφτόμουν πολύ αν θα πρέπει να θέσω υποψηφιότητα ξανά", δήλωσε η Μέρκελ. Έχω την απαραίτητη δύναμη και εξακολουθώ να είμαι περίεργη για τους ανθρώπους και για το πώς αλλάζει η ζωή και η χώρα, αλλά και για τις προκλήσεις που παρουσιάζει η πολιτική. Πιστεύω ότι αυτό είναι αποφασιστικής σημασίας, το να μην πιστεύεις ότι τα ξέρεις όλα», σχολίασε. "Ως καγκελάριος είμαι, όπως θα έπρεπε να είμαι, συνεχώς υπό το μικροσκόπιο τόσο του κοινού όσο και των μέσων. Είναι επίσης σημαντικό για εμένα οι συνεργάτες μου να μου λένε ανοικτά πώς βλέπουν τα πράγματα", εξήγησε.






Νικήτρια η Μέρκελ στο αυριανό ντιμπέιτ, σύμφωνα με την πλειοψηφία των Γερμανών
 
Αναφορικά με το αυριανό ντιμπέιτ, η Μέρκελ είναι η νικήτρια για την πλειοψηφία των Γερμανών. Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, το 64% εκτιμά ότι νικητής της βραδιάς θα είναι η Γερμανίδα καγκελάριος ενώ μόλις το 17% στηρίζει τον Σουλτς. Η τηλεοπτική αναμέτρηση αποκτά ξεχωριστή σημασία και βαρύτητα για το SPD που υπολείπεται σημαντικά των Συντηρητικών. Όπως δήλωσε ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών, στόχος του είναι να πείσει τους τηλεθεατές με επιχειρήματα ουσίας και περιεχόμενα. "Δεν σκοπεύω να επιτεθώ προσωπικά στην Άνγκελα Μέρκελ", είπε χαρακτηριστικά ο Μάρτιν Σουλτς. 













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης