Σάλο προκαλεί για άλλη μια φορά το περιοδικό Charlie Hebdo με το εξώφυλλό του που στόχο έχει την εκλογή του νέου προέδρου της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν
.
Επιχειρώντας να σχολίασει το γεγονός της άνετης επικράτησης του ανεξάρτητου υποψηφίου που δεν στηρίχθηκε από κανένα κόμμα χρησιμοποιεί τη σχέση του με την Μπριζίτ Τρονιέ, με την οποία ο νέος Γάλλος πρόεδρος έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας.
«Μπορεί να κάνει θαύματα» γράφει το περιοδικό στον τίτλο του πρωτοσέλιδου που φιλοξενεί τον Μακρόν να αγγίζει την κοιλιά της εγκύου Μπριζίτ, η οποία είναι 64 ετών.
«Αν εγώ ήμουν 20 χρόνια μεγαλύτερος από την σύζυγό μου κανείς δεν θα σκεφτόταν ούτε για ένα και μόνο δευτερόλεπτο ότι δεν θα μπορούσα να είμαι ένας ερωτικός σύντροφος. Είναι επειδή εκείνη είναι 20 χρόνια μεγαλύτερη από εμένα που πολλοί άνθρωποι λένε:"αυτή η σχέση δεν έχει λογική, δεν είναι δυνατόν (να έχει βάση)"», ανέφερε ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.