Καλλιτεχνικό... τρολάρισμα: Άφησαν ανανά σε εκθεσιακό χώρο και ο κόσμος το πέρασε για έργο τέχνης!

Καλλιτεχνικό... τρολάρισμα: Άφησαν ανανά σε εκθεσιακό χώρο και ο κόσμος το πέρασε για έργο τέχνης!

Ούτε οι ίδιοι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν όταν είδαν ότι ο ανανάς είχε τοποθετηθεί σε ειδική γυάλινη προθήκη και αποτελούσε πλέον μέρος της έκθεσης

Καλλιτεχνικό... τρολάρισμα: Άφησαν ανανά σε εκθεσιακό χώρο και ο κόσμος το πέρασε για έργο τέχνης!
Σε ένα… κοινωνικό πείραμα προχώρησαν φοιτητές από το πανεπιστήμιο Ρόμπερτ Γκόρντον στη Σκωτία, που αποφάσισαν να αφήσουν έναν ανανά σε εκθεσιακό χώρο του πανεπιστημίου για να δουν εάν ο κόσμος θα πιστέψει ότι είναι έργο τέχνης. 

Ο Ruairi Gray και ο φίλος του Lloyd Jack άφησαν το φρούτο σε έκθεση που ονομάζεται «Ξανακοίτα». Τέσσερις ημέρες αργότερα επέστρεψαν, ελπίζοντας ότι θα τον βρουν στο ίδιο σημείο. 

Ούτε οι ίδιοι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν όταν είδαν ότι ο ανανάς είχε τοποθετηθεί σε ειδική γυάλινη προθήκη και αποτελούσε πλέον μέρος της έκθεσης! 

Κλείσιμο
«Είναι το πιο αστείο πράγμα που έγινε όλη τη χρονιά» είπε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail o Ruairi Gray. Μια εκ των υπεύθυνων του φεστιβάλ είπε ότι δεν είναι αυτή που έβαλε το φρούτο στην προθήκη, ισχυριζόμενη, μάλιστα, ότι δεν θα το άγγιζε γιατί είναι αλλεργική. 

«Μετακομίζαμε την έκθεση και όταν επιστρέψαμε 10 λεπτά αργότερα ήταν μέσα στην γυάλινη προθήκη» είπε η ίδια στο Press & Journal. 

«Ηταν μυστήριο – η προθήκη είναι αρκετά βαριά και χρειάζεται δύο ή τρεις ανθρώπους για να μετακινηθεί. Δεν έχουμε ιδέα ποιος το έκανε αλλά παραμένει εκεί. Αποφασίσαμε να το κρατήσουμε επειδή ταιριάζει με το παιχνιδιάρικο πνεύμα της έκθεσης» δήλωσε η ίδια. 

Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν οι φοιτητές ήταν αυτοί που τελικώς έβαλαν τον ανανά μέσα στην προθήκη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης