Απόπειρα επίθεσης με ρουκέτα κατά του ηγέτη της τουρκικής αντιπολίτευσης

Απόπειρα επίθεσης με ρουκέτα κατά του ηγέτη της τουρκικής αντιπολίτευσης

Σωματοφύλακας του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου εντόπισε τον τρομοκράτη και τον πυροβόλησε - Τρεις τραυματίες από την ανταλλαγή πυροβολισμών που ακολούθησε

Απόπειρα επίθεσης με ρουκέτα κατά του ηγέτη της τουρκικής αντιπολίτευσης
Θύμα τρομοκρατικής επίθεσης με ρουκέτα παραλίγο να πέσει ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στην Τουρκία Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Ενώ οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν μόνο για πυρά ενόπλων κατά της αυτοκινητοπομπής που τον μετέφερε στο κέντρο της πόλης Σαβσάτ σε επαρχία της Μαύρης Θάλασσας, νεότερες πληροφορίες από τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τρομοκράτες που σχεδίαζαν επίθεση με ρούκετα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η ανταλλαγή πυροβολισμών ξεκίνησε οταν ένας από τους σωματοφύλακες του ηγέτη του Λαϊκού Κόμματος (CHP) εντόπισε έναν άνδρα να είναι έτοιμος να πυροδοτήσει τη ρουκέτα.

Κλείσιμο






Ο ίδιος ο Κιλιτσντάρογλου την ώρα της επίθεσης βρισκόταν στο αυτοκίνητό του όπου και παρέμεινε για όση ώρα ανταλλάσονταν οι πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ από τα πυρά που ανταλλάγησαν τραυματίστηκαν τρία άτομα αλλά ο επικεφαλής του Λαϊκού Κόμματος δεν έπαθε το παραμικρό.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας που βρέθηκε στο σημείο υποστήριξε ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται το Κουρδικό ΡΚΚ λέγοντας ότι «η επίθεση κατά του Κιλιντσντάρογλου είναι επίθεση κατά όλων μας».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης