Παιδιά πεθαίνουν στα νοσοκομεία λόγω έλλειψης φαρμάκων και φαγητού. Καθημερινές διακοπές ρεύματος, δημόσιες υπηρεσίες εν λειτουργία δύο ημέρες την εβδομάδα, λεηλασίες καταστημάτων, διαδηλώσεις, λιντσαρίσματα... Αυτά που συμβαίνουν στη χώρα αποτυπώνονται με τον χειρότερο τρόπο με τις φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να προκαλούν σοκ... Άνθρωποι ποδοπατούν ο ένας τον άλλο στα σούπερ μάρκετ για λίγα τρόφιμα ενώ η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι παραπάνω από τραγική.
Κλείσιμο
Και ενώ ο δρόμος προς την κόλαση φαίνεται να μην έχει πλέον επιστροφή και το έστω και λίγο φαγητό να θεωρείται πολυτέλεια, ο πληθωρισμός της χώρας έχει «σκαρφαλώσει» στο 720% με ένα μπέργκερ να κοστίζει 170 ολόκληρα δολάρια.
Την ίδια ώρα, καθώς η λαϊκή οργή διογκώνεται, ο πρόεδρος της χώρας Μαδούρο, κήρυξε τη Βενεζουέλα σε δίμηνη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, δίνοντας ενισχυμένες εξουσίες στον στρατό και την αστυνομία.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας