Tί είναι αυτό που συνδέει στενά την Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ;

Tί είναι αυτό που συνδέει στενά την Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ;

Οι κόρες τους Τσέλσι Κλίντον και Ιβάνκα Τραμπ είναι «κολλητές» φίλες και συχνά εμφανίζονται μαζί στα μεγαλύτερα event της Νέας Υόρκης

Tί είναι αυτό που συνδέει στενά την Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ;
Μπορεί οι γονείς τους να... σφάζονται διεκδικώντας το προεδρικό χρίσμα των ΗΠΑ, όμως τα τέκνα τους βάζουν στην άκρη τις διαφωνίες του μπαμπά και της μαμάς

Ο λόγος για την μονάκριβη κόρη του ζεύγους Κλίντον, Τσέλσι, και την εντυπωσιακή Ιβάνκα, ένα από τα πέντε παιδιά του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, Ντόναλντ Τραμπ, που διεκδικεί το προεδρικό χρίσμα με τους Ρεπουμπλικάνους.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», Τσέλσι και Ιβάνκα είναι φίλες εδώ και αρκετά χρόνια. «Οι δύο πιο διάσημες κόρες στον κόσμο θα παραμείνουν φίλες ή θα θυσιάσουν τη φιλία τους στο βωμό της προεκλογικής εκστρατείας των ΗΠΑ;» διερωτάται η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας. 
  
«Yπάρχουν τόσα πολλά που ενώνουν την Ιβάνκα και την Τσέλσι», εξηγεί η δημοσιογράφος Έμιλι Χάιλ, αρχισυντάκτρια της αμερικάνικης εφημερίδας «Washington Post». Όπως το τι σημαίνει να είναι κανείς παιδί πολιτικού. Η 35χρονη Τσέλσι και η 33χρονη Ιβάνκα έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ χωρίς οι ίδιες να το έχουν επιδιώξει. 

Έγιναν και οι δύο μαμάδες- η Τσέλσι έχει ένα παιδί, την Σαρλότ και η Ιβάνκα δύο, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι- διαμένουν και οι δύο στο Μανχάταν και σε όποιο γκαλά οργανώνεται με καλεσμένους την «αφρόκρεμα» των ΗΠΑ, Ιβάνκα και Τσέλσι είναι πάντα  παρούσες. Σύμφωνα, μάλιστα με τους «Los Angeles Times», και οι δύο κυρίες έχουν νυμφευτεί άντρες εβραϊκής καταγωγής.      
Κλείσιμο

Την ώρα που τα γερμανικά και τα αμερικανικά ΜΜΕ εξηγούν τους λόγους για τους οποίους Τσέλσι Κλίντον και Ιβάνκα Τραμπ είναι πολύ καλές φίλες, η γαλλική εφημερίδα «Liberation» αφιερώνει το πρωτοσέλιδό της στον πατέρα της Ιβάνκα, Ντόναλντ Τραμπ, με τον διόλου κολακευτικό τίτλο: «Ο αμερικάνικος εφιάλτης» και την ακόλουθη λεζάντα: «Χυδαίος και οπορτουνιστής, ο 69χρονος Αμερικανός, Ντόναλντ Τραμπ, διεκδικεί το προεδρικό χρίσμα με τους Ρεπουμπλικάνους και μάλιστα έρχεται πρώτος  - από τους εσωκομματικούς του αντιπάλους-  σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Ένας τρελός στο Λευκό Οίκο;» διερωτάται η αριστερή εφημερίδα της Γαλλίας.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης