Selfie με το κομμένο κεφάλι του θύματός του είχε στείλει ο τζιχαντιστής στη Γαλλία
Η selfie απεστάλη μέσω της υπηρεσίας μηνυμάτων WhatsApp σε έναν αριθμό στη Βόρεια Αμερική
Ο άνδρας που κατηγορείται ότι αποκεφάλισε τον εργοδότη του και κάρφωσε το κεφάλι του στον φράχτη ενός εργοστασίου αερίου στη Γαλλία έστειλε μία ενοχοποιητική selfie με το κομμένο κεφάλι του θύματός του, αποκάλυψε στο Γαλλικό Πρακτορείο μία πηγή που γνωρίζει λεπτομέρειες της υπόθεσης.
Ο 35χρονος Yassin Salhi συνελήφθη αφού οδήγησε το φορτηγάκι του μέσα σε μία αποθήκη που περιείχε εύφλεκτα αέρια σε μία πόλη κοντά στη Λυών την Παρασκευή. Στη συνέχεια, οι αρχές βρήκαν το κομμένο κεφάλι σε κοντινό σημείο.
Σύμφωνα με την πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου, η selfie απεστάλη μέσω της υπηρεσίας μηνυμάτων WhatsApp σε έναν αριθμό στη Βόρεια Αμερική. Ωστόσο, δεν στάθηκε δυνατό να εντοπιστεί η ακριβής τοποθεσία του «συνδέσμου» του Salhi, πρόσθεσε η πηγή.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους