ΗΠΑ: Δείτε τη γυναίκα που ήταν παντρεμένη ταυτόχρονα με 8 άνδρες

ΗΠΑ: Δείτε τη γυναίκα που ήταν παντρεμένη ταυτόχρονα με 8 άνδρες

Η Λιάνα Μπαριέντος συμφωνούσε να παντρευτεί τους άνδρες προκειμένου αυτοί να λάβουν την αμερικανική υπηκοότητα

ΗΠΑ: Δείτε τη γυναίκα που ήταν παντρεμένη ταυτόχρονα με 8 άνδρες
Μία γυναίκα από τη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ κατηγορείται ότι ήταν παντρεμένη με 8 άνδρες ταυτόχρονα. Οι εισαγγελείς σκοπεύουν να ασκήσουν διώξεις για απάτη εναντίον της καθώς όπως φαίνεται η γυναίκα συμφωνούσε να παντρευτεί τους άνδρες προκειμένου αυτοί να λάβουν την αμερικανική υπηκοότητα.

Η Λιάνα Μπαριέντος, 39 ετών, είχε παντρευτεί άνδρες που είχαν καταγωγή από την Αίγυπτο, την Τουρκία, τη Γεωργία και άλλες χώρες, ενώ το 2006 είχε ανταλλάξει τους ιερούς όρκους του γάμου με τον όγδοο σύζυγός της, τον πακιστανικής καταγωγής Ρασίντ Ρατζπούτ, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του εισαγγελέα.

Κλείσιμο


Αργότερα τον ίδιο χρόνο, ο Ρατζπούτ απελάθηκε στο Πακιστάν ύστερα από έρευνα που διεξήγαγε η Αμερικανική Υπηρεσία Μετανάστευσης (ICE) μετά από καταγγελίες ότι ο άνδρας έκανε απειλητικά σχόλια κατά των ΗΠΑ.

Η Μπαριέντος δήλωσε αθώα στις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εναντίον της, παρά το γεγονός ότι είχε παντρευτεί το 2002 6 άνδρες.



Μόλις οι «καμπάνες της εκκλησίας» σταματούσαν να ηχούν, οι «σύζυγοι» έκαναν αίτηση για την αμερικανική υπηκοότητα. «Όταν οι αιτήσεις για ορισμένους απορρίφθηκαν, αυτοί έσπευσαν να καταθέσουν αίτηση διαζυγίου και να υποβάλουν και πάλι αίτηση για υπηκοότητα μέσω άλλων γάμων», δήλωσε η βοηθός εισαγγελέα Τζέσικα Λούπο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης