Νιγηρία: Τουλάχιστον 100 μαχητές της Μπόκο Χαράμ νεκροί
Σε μάχες με τον στρατό της χώρας - Φώναζαν «Αλλάχου Ακμπάρ» ενώ πλησίαζαν στην πόλη
Τουλάχιστον 100 μαχητές της Μπόκο Χαράμ έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια σύγκρουσης με τον στρατό της Νιγηρίας, την ώρα που επιχειρήσουν να εισβάλλουν στην πόλη Μαϊνταγκούρι.
Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα, η δραστική επέμβαση του στρατού των τρομοκρατών σημειώθηκε μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του προέδρου της χώρας, Γκούντλακ Τζόναθαν, ο οποίος τόνισε πως θα κατατροπώσει τα μέλη της Μπόκο Χαράμ.
«Ακούσαμε πολλούς πυροβολισμούς από τα περίχωρα», δήλωσε πολίτης της περιοχής και μέλος της τοπικής ασφάλειας του Μαϊντουγκούρι και πρόσθεσε ότι οι τρομοκράτες φώναζαν «Αλλάχου Ακμπάρ» πριν τελικά ακινητοποιηθούν και πέσουν νεκροί από τα πυρά των στρατιωτών.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.