Kinky ή πορνογραφική η διαδήλωση έξω από τη βρετανική Βουλή;

Kinky ή πορνογραφική η διαδήλωση έξω από τη βρετανική Βουλή;

Πώς θα χαρακτηρίζατε εικόνες γυναικών να κάθονται στο πρόσωπο γυναικών, να μαστιγώνουν άνδρες και να κυκλοφορούν με λάτεξ σε κοινή θέα;

Kinky ή πορνογραφική η διαδήλωση έξω από τη βρετανική Βουλή;
Λάτεξ, εσώρουχα, συνθήματα κατά της σεξουαλικής ικανότητας του Ντέιβιντ Κάμερον και δεκάδες ανθρώπους που ο ένας έκατσε στο πρόσωπο του άλλου γέμισε την Παρασκευή ο δρόμος μπροστά από το βρετανικό κοινοβούλιο.

Αιτία η διαμαρτυρία με τίτλο PornProtest κατά των ρυθμίσεων που εξήγγειλε η βρετανική κυβέρνηση βάσει των οποίων από τις ερωτικές ταινίες θα απαγορεύονται εικόνες για ουρολαγνία, διείσδυση με όλο το χέρι ή με μεγάλου μεγέθους δονητές, το spanking, το fisting, το επιθετικό μαστίγωμα και το face-sitting. 

Κλείσιμο
Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχε εξαγγελθεί εδώ και μέρες ανταποκρίθηκαν περίπου 200 άνδρες και γυναίκες, ορισμένοι εκ των οποίων και μέσης ηλικίας.



Εκτός από το να κάτσουν ο ένας πάνω στο πρόσωπο του άλλου, διαδηλωτές κρατούσαν πανό με συνθήματα όπως «παλεύουμε για να μας βλέπουν όχι για να μας απαγορεύσουν από την οθόνη».

Η διοργανώτρια της διαμαρτυρίας Σαρλότ Ρος, η οποία το 2013 ανακηρύχθηκε «σεξουαλική εργάτης της χρονιάς» (Sex Worker of the Year 2013) είχε φροντίσει να στείλει οδηγίες στους συμμετέχοντες προκειμένου να μην... κρυώσουν. Ανάμεσα σε αυτές, να φοράνε παλτό, να φέρουν ένα στρώμα μαζί τους και να ενυδατώνουν τα πρόσωπα εκείνων στους οποίου θα κάτσουν επάνω!

Ανάμεσα στους διαδηλωτές ξεχώρισε ένας Άγιος Βασίλης και μια αναβάτης με καμουτσίκι στο χέρι με το οποίο χτυπούσε τον υποτελή της.



Οι διαδηλωτές προγραμμάτισαν επίσης να τραγουδήσουν το τραγούδι των Monty Python με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Κάτσε στο πρόσωπό μου» (Sit on my Face).



























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης