Η βασίλισσα Ελισάβετ πληρώνει λιγότερα από το βασικό μισθό!
Τις δύο τελευταίες προσφορές για θέσεις εργασίας ανέλυσαν ειδικοί και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η βασίλισσα της Αγγλίας παραβαίνει την εργατική νομοθεσία
Το Μπάκιγχαμ έχει ανάγκες και η βασίλισσα Ελισάβετ κάνει προσλήψεις. Φαίνεται όμως πως κοιτά να εκμηδενίσει το κόστος ει δυνατόν...
Έτσι μόνο εξηγείται πως οι δύο τελευταίες θέσεις που προσφέρει η βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου θα αμοίβονται με μία λίρα κάτω από το βασικό μισθό της χώρας.
Οι δύο θέσεις μόνιμης εργασίας προσφέρουν ετήσια αμοιβή 6.916 λιρών Αγγλίας για 20 ώρες εβδομαδιαία εργασίας - κάτι που σημαίνει πως η ώρα αμοίβεται με 6,65 λίρες. Το ποσό αυτό είναι κατά μία λίρα ακριβώς χαμηλότερο από τον θεσπισμένο κατώτατο μισθό της χώρας εκτός Λονδίνου (7,65 λίρες) και μόλις 15 πένες υψηλότερο από το βασικό μισθό για εργαζομένους άνω των 21 ετών στην πρωτεύουσα του βασιλείου (6,5 λίρες).
Πρόκειται για τις θέσεις βοηθού πωλητή και βοηθού σερβιτόρου στο Γουίντσορ, που και για τις δυο απαιτείται προϋπηρεσία, ενώ περιλαμβάνεται και δουλειά τα Σαββατοκύριακα.
Κλείσιμο
Ένας εκπρόσωπος του παλατιού που ρωτήθηκε σχετικά δήλωσε πως οι θέσεις αυτές προσφέρουν επιπλέον ένα δωρεάν γεύμα την ημέρα καθώς και ένα «γεναιόδωρο» 15% μείον σε ένα σχέδιο συνταξιοδότησης.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.