Η ιταλική κυβέρνηση θα υπογράψει συμφωνία με ενώσεις παραγωγών και με σούπερ μάρκετ της χώρας με στόχο τη μείωση των τιμών σε είδη πρώτης ανάγκης, κυρίως του τομέα των τροφίμων.
Σύμφωνα με τον Τύπο, οι τιμές πρόκειται να μειωθούν από 1ης Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του έτους κατά μέσο όρο κατά 10%.
Οι «συγκρατημένες τιμές» θα ισχύσουν για τρεις μήνες, μέχρι το τέλος του χρόνου, και υπολογίζεται ότι κάθε νοικοκυριό της χώρας θα εξοικονομήσει συνολικά μέχρι 150 ευρώ. Σε μειωμένη τιμή θα πωλούνται, μεταξύ άλλων, το κρέας, το γάλα, η ζάχαρη, τα αυγά, το αλεύρι, το ρύζι, αλλά και πάνες για μωρά και φάρμακα που δεν χρειάζονται συνταγογράφηση.
Οι καταναλωτές θα μπορούν να ξεχωρίζουν τα συγκεκριμένα προϊόντα, χάρη σε ένα ειδικό αυτοκόλλητο, με τα χρώματα της ιταλικής σημαίας.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς