«Συγγνώμη» από τη Βρετανία ζήτησε ο κορυφαίος Αμερικανός λοιμωξιολόγοςΆντονι Φάουτσι, σχετικά με τις δηλώσεις του ότι ο βρετανικός οργανισμός φαρμάκων... βιάστηκε να εγκρίνει το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech.
Ο Φάουτσι, ο οποίος ηγείται του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών στις ΗΠΑ, δήλωσε στο BBC: «Εμπιστεύομαι σε μεγάλο βαθμό όσα κάνει το Ηνωμένο Βασίλειο τόσο επιστημονικά όσο και την πλευρά των ρυθμιστικών αρχών».
«Η προσέγγισή μας χρειάζεται περισσότερο καιρό από ό,τι στη Βρετανία. Και αυτή είναι απλώς η πραγματικότητα», ανέφερε, προσθέτοντας ότι: «Δεν ήθελα να υπονοήσω κάτι περί αμέλειας παρόλο που έτσι φάνηκε».
Ο Φάουτσι επέκρινε τη βρετανική ρυθμιστική αρχή καταλογίζοντάς της βιασύνη.
«Πήραν τα δεδομένα από τη Pfizer και αντί να τα εξετάσουν προσεκτικά, είπαν ''εντάξει ας εγκρίνουμε το εμβόλιο''», δήλωσε για τον βρετανικό οργανισμό ο Φάουτσι στο αμερικανικό δίκτυο CBS.
«Το Ηνωμένο Βασίλειο έτρεξε στη γωνία του μαραθωνίου και μπήκε στα τελευταία μέτρα. Πραγματικά βιάστηκαν με αυτήν την έγκριση», συμπλήρωσε.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.