Η αποστολή της Ντουντελάνζ επισκέφτηκε χθες την Ακρόπολη και σήμερα, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία που προκαλεί πολλές συζητήσεις.
Σε αυτή απαθανατίζονται ο επιθετικός Πάτρικ Στουμπφ και ο μέσος Λεβάν Κένια, που κάνουν μια χειρονομία. Αυτή του πρώτου θυμίζει τον αλβανικό αετό. Πάντως δεν προκύπτει κάποια σχέση των δύο με την Αλβανία, καθώς ο μεν πρώτος είναι Γερμανός, ενώ ο δεύτερος Γεωργιανός.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.