«Προτεραιότητα του Ολυμπιακού ο Βέλλιος αντί του Ανσαριφάρντ»
Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει πιο ψηλα΄στη λίστα του τον Βέλλιο απ' ότι τον Ανσαριφάρντ.
Στον Ολυμπιακός, φαίνεται ότι έχει παγώσει η υπόθεση του Καρίμ Ανσαριφάρντ και όπως αναφέρει η «Sport Day» στο Λιμάνι έχει πάρει προτεραιότητα ο Απόστολος Βέλλιος.
Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται ότι το θέμα έχει προκύψει με τον χρόνο συμμετοχής του Ιρανού, μιας και μπροστά του υπάρχουν ήδη Ιντέγε και Καρντόσο.
Θυμίζουμε πως τελευταία δημοσιεύματα από την χώρα του Ανσαριφάρντ έκαναν λόγο για διαφορά 400.000 ευρώ μεταξύ του παίκτη και των πρωταθλητών Ελλάδας.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.