ΕΠΟ: «Κλείδωσε» η σύνθεση της Επιτροπή Εξομάλυνσης

ΕΠΟ: «Κλείδωσε» η σύνθεση της Επιτροπή Εξομάλυνσης

Οριστικοποιήθηκε το σχήμα που θα αναλάβει προσωρινά τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου - Όπως ανακοίνωσε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης μέσω Facebook, η Επιτροπή Εξομάλυνσης θα είναι εξαμελής

ΕΠΟ: «Κλείδωσε» η σύνθεση της Επιτροπή Εξομάλυνσης
Τελική μορφή πήρε το σχήμα το οποίο θα αναλάβει προσωρινά τη διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook ότι οριστικοποιήθηκε το εύρος και η σύνθεση της περίφημης Επιτροπής Εξομάλυνσης. 

Έγραψε λοιπόν χαρακτηριστικά: «Καλημέρα σε όλους τους φίλους και φίλες. Κλείδωσε η προσωρινή διοικούσα στην Ελλάδα… από ψες. 6 άτομα. Το ευχαριστώ μου προς όλους. Θα δουλέψουμε σκληρά». 

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΠΟΡ FM 94,6 είχε αποκαλύψει από την Τετάρτη ότι η σύνθεση της επιτροπής θα είναι 5-7 άτομα, με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να αναφέρει ότι εφόσον τελικά αποφασιζόταν να είναι 6 (όπως και ανακοινώθηκε σήμερα από τον Κουτσοκούμνη) η ψήφος του προέδρου θα είναι διπλή. 

Από ‘δω και πέρα λοιπόν αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ανακοίνωση των τριών άλλων μελών της Επιτροπής, αφού είναι ήδη δεδομένο ότι σε αυτή θα συμμετέχει ο Αλέξης Δέδες (που θα αναλάβει το μάνατζμεντ), ο Γιώργος Μπίκας (στον οποίο θα ανατεθεί η διαιτησία) και ο Ζήσης Βρύζας (που θα ασχολείται ανάμεσα σε άλλα με τα θέματα των εθνικών ομάδων).
Πηγή:www.sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης