Βίντεο: «Πλώρη» για τον διεθνή Ελβετό Κασάμι ο Ολυμπιακός

Βίντεο: «Πλώρη» για τον διεθνή Ελβετό Κασάμι ο Ολυμπιακός

Ο Κασάμι πέρσι αγωνίστηκε στη Φούλαμ η οποία υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ και ο Ελβετός μέσος έχει κάθε δικαίωμα να αναζητήσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα

Βίντεο: «Πλώρη» για τον διεθνή Ελβετό Κασάμι ο Ολυμπιακός
Για την απόκτηση του Πατζτίμ Κασάμι κινείται ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Ελβετού διεθνούς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν αρχίσει τις ενέργειες για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Κασάμι πέρσι αγωνίστηκε στη Φούλαμ η οποία υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ. Αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης καθώς ο Ελβετός μέσος έχει κάθε δικαίωμα να αναζητήσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί μια ιδανική περίπτωση για τον Ελβετό 21χρονο μέσο ο οποίος θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κλείσιμο
Ο Κασάμι γεννήθηκε στην ΠΓΔΜ αλλά από μικρός έζησε στην Ελβετία και κατέχει το διαβατήριο της χώρας. Έχει αγωνιστεί στην Ιταλία με τη φανέλα της Παλέρμο.

Από αυτή πήρε μεταγραφή στη Φούλαμ στην οποία παίζει από το 2011, μέχρι και σήμερα με μια παρένθεση όταν δόθηκε δανεικός στην Λουκέρνη.

Αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, περισσότερο καλά στον άξονα και στην αριστερή πλευρά.





Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης