Κοντά σε Ολυμπιακό ο Καρλ Μεντζανί

Κοντά σε Ολυμπιακό ο Καρλ Μεντζανί

Κοντά στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Καρλ Μεντζανί είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους Γάλλους

Κοντά σε Ολυμπιακό ο Καρλ Μεντζανί
Πιο συγκεκριμένα από το απόγευμα της Κυριακής υπάρχουν δημοσιεύματα στη Γαλλία που θέλουν τους «ερυθρόλευκους» και τη Μονακό να έχουν συμφωνήσει σε όλα και πλέον είναι θέμα ωρών να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Από πλευράς Ολυμπιακού τηρούνταν σιγή ιχθύος.

«Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη», έλεγαν χαρακτηριστικά, δείγμα του ότι δεν θέλουν να βγει τίποτα προς τα έξω τις τελευταίες μέρες.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυπταν από τη Γαλλία, οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει για τη μεταγραφή και ο Μεντζανί θα υπογράψει συμβόλαιο που θα του αποφέρει 500.000 ευρώ τον χρόνο.

Κλείσιμο
Μάλιστα ο 27χρονος Αλγερινός ήταν ο μοναδικός παίκτης που δεν έπαιξε στο χθεσινό φιλικό με την Ντίσελντορφ, δείγμα του ότι  βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση. Ο  δε Πιέρ Ισά απουσίαζε από την  προπόνηση του Ολυμπιακού χθες το απόγευμα και είναι πολύ πιθανό να προχωρούσε την μεταγραφή του Μεντζανί, μια και η Μονακό βρίσκεται στο Ζέεφελντ.

Αλλωστε ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη Μονακό. Οπως και να 'χει, όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός μάλλον θα αποκτήσει τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό. Παίζει και αμυντικό χαφ, αλλά είναι περισσότερο στόπερ. Πράγμα που σημαίνει ότι ένας εκ των τεσσάρων στόπερ θα αποχωρήσει! Και οι πιο πιθανοί που μπορούν να φέρουν πρόταση είναι οι Μανωλάς και Σιόβας.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης