Όπως ανακοίνωσε η Μίλαν σήμερα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρέθηκε θετικός στον Covid-19 σε τεστ που του έγινε με αφορμή το ματς κόντρα στη Μπόντογκλιμτ και τέθηκε σε καραντίνα
Χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα παραταχθεί η Μίλανστο σημερινό παιχνίδι της με αντίπαλο την Μπόντογκλιμτ για το Europa League. Κι αυτό γιατί, όπως ανακοίνωσαν οι «ροσονέρι», ο Σουηδός επιθετικός είναι θετικός στον κορωνοϊό!
Παράλληλα, η Μίλαν ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές ενώ ο Ιμπραΐμοβιτς τέθηκε σε καραντίνα στο σπίτι του, για να μην κολλήσει κι άλλους, με την ιταλική ομάδα να ενημερώνει πως όλα τα άλλα μέλη της ήταν αρνητικά.
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.