PROTOTHEMA

Πολιτική

Βίντεο: Δείτε την σύμβουλο του Κουρουμπλή που γελούσε με τον Μητσοτάκη στη Βουλή

Βίντεο: Δείτε την σύμβουλο του Κουρουμπλή που γελούσε με τον Μητσοτάκη στη Βουλή

«Γιατί γελάτε κύριε μου; Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε να βγείτε έξω» ανέφερε σε αυστηρό τόνο ο κ. Μητσοτάκης

Την ήδη δυσχερή θέση του υπουργού Ναυτιλίας Πάνου Κουρουμπλή επιδείνωσε η στενή του συνεργάτης καθώς κατά την διάρκεια της σημερινής, κρίσιμης συνεδρίασης της επιτροπής Περιβάλλοντος επέλεξε – αντί να συμβουλεύει τον υπουργό – να ειρωνεύεται τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και άλλους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης.


Η μετακλητή υπάλληλος άρχισε να κάνει ειρωνικές γκριμάτσες την ώρα που στο βήμα ήταν ο κ. Μητσοτάκης ενώ σε κάποιο σημείο θεώρησε σωστό να ξεσπάσει σε δυνατά γέλια προκαλώντας την έκρηξη του αρχηγού της ΝΔ.

«Γιατί γελάτε κύριε μου; Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε να βγείτε έξω» ανέφερε σε αυστηρό τόνο ο κ. Μητσοτάκης.

Παρά ταύτα η συνεργάτης του υπουργού δεν συνετίστηκε με αποτέλεσμα να δεχθεί τις παρατηρήσεις και του κ. Γιώργου Αμυρά (Ποτάμι): «Δεν μου έχει ξανασυμβεί να βλέπω σύμβουλο Υπουργού, υποθέτω, την κυρία, να κάνει συνεχώς γκριμάτσες και να γελάει. Κυρία μου, που βρίσκεστε στο muppet show; Βρίσκεστε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δηλαδή, όταν έρθει η σειρά μας να τοποθετηθούμε, θα έχουμε την κυρία να κάνει γκριμάτσες. Σας παρακαλώ».

Για το ίδιο θέμα δε και ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης (ΝΔ) επισήμανε: «Επιθυμούμε την αποβολή της κυρίας συμβούλου του Υπουργού, η οποία με τη στάση και τη συμπεριφορά της προσβάλλει το ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν είναι δυνατόν να ανεχθούμε τέτοιου είδους συμπεριφορά».

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, δεξιά του ο υπουργός Ναυτιλίας και πίσω από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή η σύμβουλος του υπουργού που γελούσε ειρωνικά όταν ο πρόεδρος της ΝΔ μιλούσε στην επιτροπή Περιβάλλοντος για τη ρύπανση από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη»

Δείτε το βίντεο με τη σύμβουλο του Παναγιώτη Κουρουμπλή να γελά την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφωνεί ομιλία:

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

ΤΙΡΑΜΟΛΑ24/09/201710:56

Το τι γελιο πεφτει με τις κοτσανες του Πινοκιο και τα ψεμματα του Κουρουφλη δεν λεγεται χαχαχα!

Απάντηση
Οι δεξιες αφελφες21/09/201722:29

Προσπαθουν να μας πεισουν οτι το ατομο ειναι σοβαρο!!!!!καλα δεν τοη βλεπετε;; Δεν τον ακουτε;;;ατοκ γελοιο ειναι ,πρεπει να εισαι αγρινιωτης για να γελασεις μαζι του;;Αν θελετε να βλεπετε κλοουν η να τρωνε τα μωρα δειξτε τους τον κουλη θα παει το χαι........νερο!!!!

Απάντηση
Τελικά δεν είναι ναζιστικά σύμβολα! @00:4421/09/201713:46

Όταν σας λένε ότι είστε "κόμματα της πιάτσας" και τακιμιάzετε με τους "λιράτoυς" αιμοσταγείς, κυvόδοντες και τραπεzίτες, εσείς τους λέτε "είστε ναzιστέs"! Όταν σας λένε πως τα πιάσατε από τη Siemens, από τις μίzες απτα υποβρύχια που γέρvoυν, από τις εταιρεiες των φαρμάκων και των όπλων, εσείς τους λέτε "εiστε ναzιστέs"! Όταν σας λένε πως αφήvετε να μπαivoυν λεφoύσια οι λαθραioι, να μετατρέψoυν την Eλλάδα σε Μπουργκivα Φάσο, σε Βαγδάτη σε Κovγκό και σε Λαχώρη, εσείς μονότovα τους λέτε "εiστε ναζιστέs"! Όταν σας λένε πως μες στην κρίσn που μας οδnγεiτε, σκoτώσατε 9.000 αξιοπρεπεis πολίτες, γιατί δεν άντεξαν τον εξευτελισμό τους, και αφαiρεσαν μόvοι τη ζωή τους, εσείς με δάκτυλο προτεταμένο, τους λέτε απειλητικά "εiστε ναzιστέs"! Όταν σας λέvε πως λnστεύουν, βιάzoυν σκoτώvoυν, κι εγκλnματούνε ασυστόλως οι λαθραioι -μόvo οι δολοφovnμένοι συμπoλίτες, πέρασαν πια κατά πολύ τους xiλιoυς , εσεis αvέμελoι για τις δολoφοviες, τους λέτε ανασηκώvovτας αδιάφoρα τους ώμουs "εiσαστε vαζιστές"! Όταν σας λέvε με oργή και θλiψη το σπiτι μας δεν εivαι πια δικό μας σπiτι, κι εμεis xάσαμε πια τον εαυτό μαs", εσεiς ξανά τους λέτε "εiστε ναzιστέs"! Όταν σας λένε πως η "κoσμοκράτειρα" Γερμαviα, xρωστά σε μας 3 φορές το xρέoς της Eλλάδας, κι εσεiς το παizετε μoυγκoi στη στρoύγκα της Eυρώπnς, εσεiς ανθυπoμειδιώvτας σαρδoviως, τους λέτε "είστε ναζιστέs"! Όταν σας λέvε πως εivαι χρέος κι υπoxρέωσή σας, να εξαλεiψετε μέxρι θαvάτoυ, τους πειρατές ψυxών και τους λαθρέμπoρους αvθρώπων, εσεiς τους λέτε "είστε ναzιστές"! Όταν σας λένε να εξολoθρεύσετε, όλoυς τους ειδεχθεis εγκλnματίες, όλα τα σκύβαλα τα απoβράσματα και κατακάθια, της κάθε εταιρεiας δoλοφόvων, πάλι τους λέτε "είστε vαζιστές"! Όταν σας λενε πως δέxovται αθρόες επιθέσεις, από απάτριδες αvθέλλnvες, σπιoύvoυς πράκτoρες, και πληρωμέvoυς μnτραλoiες της πατρiδας, πως κάποιoι μεθoδεύουν τις αvτισυγκεvτρώσεις, για να βαφεi με αίμα η αρέvα, εσεiς, αvτί της νόμιμnς παρέμβασής σας, κάvετε τα στραβά σας μάτια, κι επιτιμnτικά τους λέτε "εiστε vαζιστές"! Όταν σας λένε να μην κάvετε τον υπoτακτικό, σε oθωμαvoύς, τoυρκαλβαvoύς και σ(κ)λαβoγενvnμένους, που επιβουλεύovται καραδoκούν και σxεδιάzoυν, την διαρπαγή των εδαφών μας, εσεiς και πάλι τον xαβά σας, τους λέτε "είστε ναzιστέs"! Όταν σας λέvε ότι πoλεμήσαμε πολεμούμε και θα πολεμούμε, υπέρ της Πίστεως και της Πατρiδας, για να απoτιvάξουμε οριστικά τον μακρoxρόvιο zυγό των μoυσoυλμάvων, να γκρεμiσουμε τζαμιά ισλαμιστών, που λάθρα ήρθαν στην ορθόδοξη Αθήνα εσείς λέτε "είστε ναζιστές"!

Απάντηση
PalMan.21/09/201713:32

από τα σχόλια κατάλαβα οτι όλοι θεωρούν τον Κ ούλη γκαγκά αλλά απο την άλλη δεν επιτρέπετε να κοροϊδεύεις αν είσαι άσχημη. Αν είσαι όμως σαν τη Καϊλή πετάς οτι κοτσάνα θες.

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία