Φλαμπουράρης: Δεν αξιοποιήσαμε επαρκώς το πακέτο Γιούνκερ γιατί θέλει... προϋπολογισμό!

Φλαμπουράρης: Δεν αξιοποιήσαμε επαρκώς το πακέτο Γιούνκερ γιατί θέλει... προϋπολογισμό!

Ο υπουργός Επικρατείας παραδέχτηκε ότι το «πακέτο Γιούνκερ» δεν έχει αξιοποιηθεί επαρκώς, γιατί έχει μία τρομακτική διαδικασία και πρέπει να καταθέσεις business plan

Φλαμπουράρης: Δεν αξιοποιήσαμε επαρκώς το πακέτο Γιούνκερ γιατί θέλει... προϋπολογισμό!
Αίσθηση προκάλεσε η ομολογία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη
ότι η κυβέρνηση δεν έχει αξιοποιήσει το πακέτο Γιούνκερ γιατί χρειάζεται... προϋπολογισμό!

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο ο κ. Φλαμπουράρης έδωσε αυτή την εξήγηση στο γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν χρησιμοποιεί τα 35 δισ. ευρώ του πακέτου που πήρε την ονομασία της από τον πρόεδρο της Κομισιόν.

Κλείσιμο
Στην ερώτηση γιατί δεν έχει συμβεί αυτό ο υπουργός Επικρατείας απάντησε «διότι έχει μια τρομακτική διαδικασία. Πρέπει να καταθέσεις business plan, το πως θα το κάνεις. Και θέλει για να το εγκρίνεις, θέλει έσοδα - έξοδα να είναι συν για να μπορεί να δίνεται πίσω (το δάνειο)».

«Δεν γίνονται σε ένα χρόνο αυτά τα πράγματα. Είμαστε κυβέρνηση δύο χρόνια», επιχείρησε να δικαιολογηθεί ο κ. Φλαμπουράρης, ο οποίος, παρόλα αυτά, δεν δίστασε να υποσχεθεί ότι «τον Αύγουστο του 2018 θα βγούμε από το Μνημόνιο και τότε θα ανοίξουν οι κάνουλες».



Η ατάκα του υπουργού Επικρατείας όπως ήταν φυσικό έτυχε πλήθους σχολίων στο Twittermr με τους περισσότερους να σχολιάζουν την επιχειρηματική λογική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λέγοντας ότι τόσο καιρό έχουν συνηθίσει να είναι στο πλην.
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης